Open skies
Seuraa Norwegian

Espanjan kohteet ja Lontoo valtasivat Norwegianin pääsiäiskohteiden suosikkilistan

Uutinen   •   Maalis 27, 2018 15:23 EEST

Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö, Norwegian, listasi tämän vuoden pääsiäisloman suosikkikohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Ykköspaikalla jatkaa hiihtolomaviikkojen ykkönen Lontoo. Pääsiäisen kymmenestä Norwegianin suosituimmasta kohteesta peräti kuusi on Espanjassa.

Pääsiäinen tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon, joka katkaisee pitkän kevään. Norwegian ilmoitti aiemmin tässä kuussa lisäävänsä lähtöjä useisiin suosittuihin pääsiäiskohteisiin.

– Espanjalla on erityinen sija suomalaisten keskuudessa ja siitä kertoo se, että pääsiäisen ajan suosikkikohteiden listalla on peräti kuusi kohdetta Espanjassa. Olemme myös lisänneet pääsiäisen ajan lentoja Malagaan, Alicanteen ja Palma de Mallorcalle niiden suuren suosion vuoksi, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin suosituin kohde Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden pääsiäislomalla on kuitenkin Lontoo. Lontoosta on myös hyvät vaihtoyhteydet Norwegianin kaukokohteisiin Yhdysvalloissa. Lontoon kautta on mahdollista lentää myös Norwegianin uusimpaan kaukokohteeseen Buenos Airesiin Argentiinassa.

­– Pääsiäislomalla kohteeksi valikoituu usein kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Monien toiveissa on myös nauttia alkukevään lämmöstä, jota Suomessa saadaan vielä odottaa erityisesti, kun pääsiäinen osuu näin varhaiseen ajankohtaan, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin, Pohjoismaiden suurimman lentoyhtiön, kymmenen suosituinta kohdetta pääsiäisenä 2018 Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Alicante
  4. Dubai
  5. Las Palmas
  6. Teneriffa
  7. Barcelona
  8. Rooma
  9. Palma de Mallorca
  10. Budapest

Norwegianilla on nykyaikainen ja polttoainetehokas lentolaivasto
Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja polttoainetehokkaita lentokoneita. Norwegianin koneiden keski-ikä on 3,6 vuotta ja yhtiöllä on yksi maailman nuorimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentolaivastoista maailmassa. Norwegianin laivastossa on tällä hetkellä 150 lentokonetta. Tänä vuonna Norwegian vastaanottaa 25 uutta lentokonetta laivastoonsa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163