Ohita
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)

Uutinen -

Espanjan kohteet ja Lontoo valtasivat Norwegianin pääsiäiskohteiden suosikkilistan

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö, Norwegian, listasi tämän vuoden pääsiäisloman suosikkikohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Ykköspaikalla jatkaa hiihtolomaviikkojen ykkönen Lontoo. Pääsiäisen kymmenestä Norwegianin suosituimmasta kohteesta peräti kuusi on Espanjassa.

Pääsiäinen tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon, joka katkaisee pitkän kevään. Norwegian ilmoitti aiemmin tässä kuussa lisäävänsä lähtöjä useisiin suosittuihin pääsiäiskohteisiin.

– Espanjalla on erityinen sija suomalaisten keskuudessa ja siitä kertoo se, että pääsiäisen ajan suosikkikohteiden listalla on peräti kuusi kohdetta Espanjassa. Olemme myös lisänneet pääsiäisen ajan lentoja Malagaan, Alicanteen ja Palma de Mallorcalle niiden suuren suosion vuoksi, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin suosituin kohde Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden pääsiäislomalla on kuitenkin Lontoo. Lontoosta on myös hyvät vaihtoyhteydet Norwegianin kaukokohteisiin Yhdysvalloissa. Lontoon kautta on mahdollista lentää myös Norwegianin uusimpaan kaukokohteeseen Buenos Airesiin Argentiinassa.

­– Pääsiäislomalla kohteeksi valikoituu usein kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Monien toiveissa on myös nauttia alkukevään lämmöstä, jota Suomessa saadaan vielä odottaa erityisesti, kun pääsiäinen osuu näin varhaiseen ajankohtaan, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin, Pohjoismaiden suurimman lentoyhtiön, kymmenen suosituinta kohdetta pääsiäisenä 2018 Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Alicante
  4. Dubai
  5. Las Palmas
  6. Teneriffa
  7. Barcelona
  8. Rooma
  9. Palma de Mallorca
  10. Budapest

Norwegianilla on nykyaikainen ja polttoainetehokas lentolaivasto
Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja polttoainetehokkaita lentokoneita. Norwegianin koneiden keski-ikä on 3,6 vuotta ja yhtiöllä on yksi maailman nuorimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentolaivastoista maailmassa. Norwegianin laivastossa on tällä hetkellä 150 lentokonetta. Tänä vuonna Norwegian vastaanottaa 25 uutta lentokonetta laivastoonsa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden