Ohita
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)

Uutinen -

Espanjan kohteet ja Lontoo valtasivat Norwegianin pääsiäiskohteiden suosikkilistan

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö, Norwegian, listasi tämän vuoden pääsiäisloman suosikkikohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Ykköspaikalla jatkaa hiihtolomaviikkojen ykkönen Lontoo. Pääsiäisen kymmenestä Norwegianin suosituimmasta kohteesta peräti kuusi on Espanjassa.

Pääsiäinen tarjoaa mahdollisuuden irtiottoon, joka katkaisee pitkän kevään. Norwegian ilmoitti aiemmin tässä kuussa lisäävänsä lähtöjä useisiin suosittuihin pääsiäiskohteisiin.

– Espanjalla on erityinen sija suomalaisten keskuudessa ja siitä kertoo se, että pääsiäisen ajan suosikkikohteiden listalla on peräti kuusi kohdetta Espanjassa. Olemme myös lisänneet pääsiäisen ajan lentoja Malagaan, Alicanteen ja Palma de Mallorcalle niiden suuren suosion vuoksi, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin suosituin kohde Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden pääsiäislomalla on kuitenkin Lontoo. Lontoosta on myös hyvät vaihtoyhteydet Norwegianin kaukokohteisiin Yhdysvalloissa. Lontoon kautta on mahdollista lentää myös Norwegianin uusimpaan kaukokohteeseen Buenos Airesiin Argentiinassa.

­– Pääsiäislomalla kohteeksi valikoituu usein kohde, jossa on tarjolla monipuolisesti kulttuuria, hyvää ruokaa ja ostosmahdollisuuksia. Monien toiveissa on myös nauttia alkukevään lämmöstä, jota Suomessa saadaan vielä odottaa erityisesti, kun pääsiäinen osuu näin varhaiseen ajankohtaan, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin, Pohjoismaiden suurimman lentoyhtiön, kymmenen suosituinta kohdetta pääsiäisenä 2018 Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Alicante
  4. Dubai
  5. Las Palmas
  6. Teneriffa
  7. Barcelona
  8. Rooma
  9. Palma de Mallorca
  10. Budapest

Norwegianilla on nykyaikainen ja polttoainetehokas lentolaivasto
Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja polttoainetehokkaita lentokoneita. Norwegianin koneiden keski-ikä on 3,6 vuotta ja yhtiöllä on yksi maailman nuorimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentolaivastoista maailmassa. Norwegianin laivastossa on tällä hetkellä 150 lentokonetta. Tänä vuonna Norwegian vastaanottaa 25 uutta lentokonetta laivastoonsa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden