Ohita
Kiirehdi varaamaan, jos haluat matkustaa ulkomaille pääsiäisenä

Uutinen -

Kiirehdi varaamaan, jos haluat matkustaa ulkomaille pääsiäisenä

Monet pääsiäisen ajan lennot suosituimpiin kohteisiin alkavat täyttyä. Pääsiäisen halutuimpia kohteita ovat suurkaupungit Lontoo, Barcelona ja Nizza samoin kuin Espanjan kohteet. Vielä ei ole liian myöhäistä varata lentoja, jos haluaa esimakua keväästä ja kesästä.

Pääsiäinen on tänä vuonna aikaisin ja lähestyy kovaa vauhtia. Niiden, jotka haluavat vielä varata ulkomaan matkan pääsiäiseksi, kannattaa toimia nopeasti. Matkat aurinkovarmoihin kohteisiin ovat täyttymässä, vaikka paikkoja on vielä jäljellä. Nyt on kuitenkin korkea aika varata lennot, jos haluaa varmistaa matkaan pääsyn.

– Erityisen pitkältä tuntuvan talven jälkeen ei ole yllättävää, että monet haluavat matkustaa pääsiäisenä. Näemme, että kysyntä on erityisen suurta matkoille aurinkoisiin ja lämpimiin kohteisiin, mutta myös Etelä-Euroopan suuriin kaupunkeihin. Vaikka monet lennot alkavat täyttyä, on paikkoja vielä tarjolla lennoillamme, kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Suomesta lähtevien matkustajien suosituimmat kohteet pääsiäisenä ovat Malaga, Alicante, Teneriffa, Lontoo, Gran Canaria, Barcelona, Mallorca ja Nizza – sekoitus suurkaupunkeja ja kohteita eteläisessä Euroopassa.

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden