Ohita
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)

Uutinen -

Norwegianin hiihtolomasuosikit: Lontoo, Malaga ja Dubai säilyttäneet suosionsa

Norwegianin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevien matkustajien suosituin kohde tämän vuoden hiihtolomaviikoilla on Lontoo. Suosituimpien kohteiden listan kärjessä ovat myös Malaga ja Dubai. Kymmenen suosituimman kohteen listalla puolet kohteista on Espanjassa.

Suosituimpien hiihtolomakohteiden listan kärjessä olevat Lontoo ja Malaga ovat Norwegianin matkustajien kestosuosikkeja. Uudempana tulokkaana listalla on Dubai, joka on nopeasti löytänyt tiensä suosituimpien kohteiden listan kärkikolmikkoon. Helsinki-Vantaalta lähtevien Norwegianin matkustajien hiihtolomaviikon kolmen suosituimman kohteen lista on tänä vuonna sama kuin viime vuonna: Lontoo, Malaga ja Dubai.

– Dubai on noussut vauhdilla Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien yhdeksi suosituimmaksi kohteeksi. Lennämme Dubaihin joka päivä jo kolmatta vuotta peräkkäin, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmberg Jacobsson.

Norwegianin kolme suosituinta hiihtolomakohdetta tarjoavat vaihtoehtoja viettää kohteessa koko viikon tai vain muutaman päivän – Norwegian lentää suorilla lennoilla sekä Lontooseen, Malagaan että Dubaihin päivittäin ja Lontooseen jopa kahdesti päivässä.

Kolmen kärjen jälkeen suosituimpien kohteiden listalla ovat Espanjan kohteet Las Palmas, Alicante, Teneriffa ja Barcelona. Loput suosikkikohteet Norwegianin matkustajien kymmenen suosituimman hiihtolomakohteen listalla ovat Budapest, Rooma ja Pariisi. Kaikkiin näihin kohteisiin Norwegian lentää suoraan Helsinki-Vantaalta vähintään kolme kertaa viikossa, mutta moniin suosikkikohteisiin joka päivä.

– Julkistimme hiljattain lisäävämme suoria lentoja Helsinki-Vantaalta moniin suosittuihin kohteisiin muun muassa Alicanteen ja Malagaan. Lisäksi reitistämme Las Palmasiin tulee tänä keväänä ympärivuotinen, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Holmbergh Jacobsson kertoo myös, että Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien keskuudessa. Yhä useammat Helsingistä lähtevät matkustajat lentävät Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla Tukholman Arlandan tai Lontoon Gatwickin kautta. Myös Norwegianin uusin kaukokohde, 14. helmikuuta käynnistynyt Buenos Aires Lontoon Gatwickin kautta, kiinnostaa Helsinki-Vantaalta lähteviä matkustajia.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla 8–10:

  1. Lontoo Gatwick
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Las Palmas
  5. Alicante
  6. Teneriffa
  7. Barcelona
  8. Budapest
  9. Rooma
  10. Pariisi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden