Ohita
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)
Norwegian Boeing 737-800 (kuva: Jørgen Syversen)

Uutinen -

Norwegianin hiihtolomasuosikit: Lontoo, Malaga ja Dubai säilyttäneet suosionsa

Norwegianin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevien matkustajien suosituin kohde tämän vuoden hiihtolomaviikoilla on Lontoo. Suosituimpien kohteiden listan kärjessä ovat myös Malaga ja Dubai. Kymmenen suosituimman kohteen listalla puolet kohteista on Espanjassa.

Suosituimpien hiihtolomakohteiden listan kärjessä olevat Lontoo ja Malaga ovat Norwegianin matkustajien kestosuosikkeja. Uudempana tulokkaana listalla on Dubai, joka on nopeasti löytänyt tiensä suosituimpien kohteiden listan kärkikolmikkoon. Helsinki-Vantaalta lähtevien Norwegianin matkustajien hiihtolomaviikon kolmen suosituimman kohteen lista on tänä vuonna sama kuin viime vuonna: Lontoo, Malaga ja Dubai.

– Dubai on noussut vauhdilla Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien yhdeksi suosituimmaksi kohteeksi. Lennämme Dubaihin joka päivä jo kolmatta vuotta peräkkäin, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmberg Jacobsson.

Norwegianin kolme suosituinta hiihtolomakohdetta tarjoavat vaihtoehtoja viettää kohteessa koko viikon tai vain muutaman päivän – Norwegian lentää suorilla lennoilla sekä Lontooseen, Malagaan että Dubaihin päivittäin ja Lontooseen jopa kahdesti päivässä.

Kolmen kärjen jälkeen suosituimpien kohteiden listalla ovat Espanjan kohteet Las Palmas, Alicante, Teneriffa ja Barcelona. Loput suosikkikohteet Norwegianin matkustajien kymmenen suosituimman hiihtolomakohteen listalla ovat Budapest, Rooma ja Pariisi. Kaikkiin näihin kohteisiin Norwegian lentää suoraan Helsinki-Vantaalta vähintään kolme kertaa viikossa, mutta moniin suosikkikohteisiin joka päivä.

– Julkistimme hiljattain lisäävämme suoria lentoja Helsinki-Vantaalta moniin suosittuihin kohteisiin muun muassa Alicanteen ja Malagaan. Lisäksi reitistämme Las Palmasiin tulee tänä keväänä ympärivuotinen, kertoo Holmbergh Jacobsson.

Holmbergh Jacobsson kertoo myös, että Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsinki-Vantaalta lähtevien matkustajien keskuudessa. Yhä useammat Helsingistä lähtevät matkustajat lentävät Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla Tukholman Arlandan tai Lontoon Gatwickin kautta. Myös Norwegianin uusin kaukokohde, 14. helmikuuta käynnistynyt Buenos Aires Lontoon Gatwickin kautta, kiinnostaa Helsinki-Vantaalta lähteviä matkustajia.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla 8–10:

  1. Lontoo Gatwick
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Las Palmas
  5. Alicante
  6. Teneriffa
  7. Barcelona
  8. Budapest
  9. Rooma
  10. Pariisi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden