Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin matkustajat valitsevat hiihtolomalla kaupunki- tai rantakohteen

Uutinen   •   Helmi 14, 2017 08:14 EET

Norwegian Boeing 737-800

Norwegianin Helsingistä lennettävien kotimaan kohteiden, Oulun, Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon, lisäksi suosittuja hiihtolomaviikkojen ulkomaan kohteita ovat kaupunki- ja rantalomakohteet Euroopassa sekä jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dubai. Perinteisesti kevättä kohti mentäessä kaupunkikohteiden suosio kasvaa. Monet haluavat nauttia hiihtolomaviikollaan myös auringosta ja lämmöstä.

Hiihtoloma on vilkasta matkailusesonkia. Kotimaan kohteiden lisäksi monet suuntaavat Euroopan suurkaupunkeihin tai rantalomakohteisiin. Esimerkiksi Norwegianin päivittäiset lennot Helsingistä Dubaihin täyttyvät hyvää vauhtia hiihtolomaviikoilla.

– Olemme iloisia, että niin moni suomalainen valitsee Norwegianin ja suomalaisten matkustajien määrä kasvaa vuosi vuodelta. Lontoo on jo pitkään ollut yksi suosituimmista kohteistamme ja niin on myös hiihtolomalla. Tänä vuonna hiihtolomaviikkojen suosituin kohde Helsingistä on Lontoo, toisella sijalla on Malaga ja kolmantena aurinkovarma Dubai, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Lontoon suosiota kasvattaa myös se, että Norwegianin reittiverkosto Lontoosta muualle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Karibialle kasvaa jatkuvasti. Norwegianin matkustajat arvostavat laajaa reittiverkostoa ja edullisia hintoja nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla.

– Tänä vuonna kasvatamme lentolaivastoamme merkittävästi, mikä tarkoittaa, että avaamme jatkuvasti uusia reittejä niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolella. Lontoon kautta pääsee jatkossa siis yhä useampaan kohteeseen eri puolille maailmaa. Viime vuoden joulukuun alusta olemme lentäneet Helsingin lisäksi suorilla lennoilla myös Rovaniemeltä Lontooseen, hän jatkaa.

Kanariansaaret houkuttelevat suomalaisia erityisesti talvella. Norwegianin hiihtolomaviikon viiden suosituimman listalla ovat myös Grand Canaria ja Teneriffa.

– Loput kymmenen hiihtolomasuosikkien listalle päässeistä kohteista ovat kaupunkikohteita. Madrid, Pariisi, Praha, Budapest ja Rooma ovat kaikki monipuolisia kohteita, joissa helmi-maaliskuun vaihteessa aurinko näyttäytyy yhä useammin ja lämpötilat kohoavat parhaassa tapauksessa jo yli 10 asteen, sanoo Charlotte Holmbergh Jacobsson Norwegianilta.

Norwegianin kymmenen eniten varattua kohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden hiihtolomaviikoilla 8–10 ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Grand Canaria
  5. Teneriffa
  6. Madrid
  7. Pariisi
  8. Praha
  9. Budapest
  10. Rooma