Ohita
Norwegian Boeing 737-800
Norwegian Boeing 737-800

Uutinen -

Norwegianin matkustajat valitsevat hiihtolomalla kaupunki- tai rantakohteen

Norwegianin Helsingistä lennettävien kotimaan kohteiden, Oulun, Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon, lisäksi suosittuja hiihtolomaviikkojen ulkomaan kohteita ovat kaupunki- ja rantalomakohteet Euroopassa sekä jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dubai. Perinteisesti kevättä kohti mentäessä kaupunkikohteiden suosio kasvaa. Monet haluavat nauttia hiihtolomaviikollaan myös auringosta ja lämmöstä.

Hiihtoloma on vilkasta matkailusesonkia. Kotimaan kohteiden lisäksi monet suuntaavat Euroopan suurkaupunkeihin tai rantalomakohteisiin. Esimerkiksi Norwegianin päivittäiset lennot Helsingistä Dubaihin täyttyvät hyvää vauhtia hiihtolomaviikoilla.

– Olemme iloisia, että niin moni suomalainen valitsee Norwegianin ja suomalaisten matkustajien määrä kasvaa vuosi vuodelta. Lontoo on jo pitkään ollut yksi suosituimmista kohteistamme ja niin on myös hiihtolomalla. Tänä vuonna hiihtolomaviikkojen suosituin kohde Helsingistä on Lontoo, toisella sijalla on Malaga ja kolmantena aurinkovarma Dubai, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Lontoon suosiota kasvattaa myös se, että Norwegianin reittiverkosto Lontoosta muualle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Karibialle kasvaa jatkuvasti. Norwegianin matkustajat arvostavat laajaa reittiverkostoa ja edullisia hintoja nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla.

– Tänä vuonna kasvatamme lentolaivastoamme merkittävästi, mikä tarkoittaa, että avaamme jatkuvasti uusia reittejä niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolella. Lontoon kautta pääsee jatkossa siis yhä useampaan kohteeseen eri puolille maailmaa. Viime vuoden joulukuun alusta olemme lentäneet Helsingin lisäksi suorilla lennoilla myös Rovaniemeltä Lontooseen, hän jatkaa.

Kanariansaaret houkuttelevat suomalaisia erityisesti talvella. Norwegianin hiihtolomaviikon viiden suosituimman listalla ovat myös Grand Canaria ja Teneriffa.

– Loput kymmenen hiihtolomasuosikkien listalle päässeistä kohteista ovat kaupunkikohteita. Madrid, Pariisi, Praha, Budapest ja Rooma ovat kaikki monipuolisia kohteita, joissa helmi-maaliskuun vaihteessa aurinko näyttäytyy yhä useammin ja lämpötilat kohoavat parhaassa tapauksessa jo yli 10 asteen, sanoo Charlotte Holmbergh Jacobsson Norwegianilta.

Norwegianin kymmenen eniten varattua kohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden hiihtolomaviikoilla 8–10 ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Grand Canaria
  5. Teneriffa
  6. Madrid
  7. Pariisi
  8. Praha
  9. Budapest
  10. Rooma

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden