Ohita
Norwegian Boeing 737-800
Norwegian Boeing 737-800

Uutinen -

Norwegianin matkustajat valitsevat hiihtolomalla kaupunki- tai rantakohteen

Norwegianin Helsingistä lennettävien kotimaan kohteiden, Oulun, Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon, lisäksi suosittuja hiihtolomaviikkojen ulkomaan kohteita ovat kaupunki- ja rantalomakohteet Euroopassa sekä jatkuvasti suosiotaan kasvattava Dubai. Perinteisesti kevättä kohti mentäessä kaupunkikohteiden suosio kasvaa. Monet haluavat nauttia hiihtolomaviikollaan myös auringosta ja lämmöstä.

Hiihtoloma on vilkasta matkailusesonkia. Kotimaan kohteiden lisäksi monet suuntaavat Euroopan suurkaupunkeihin tai rantalomakohteisiin. Esimerkiksi Norwegianin päivittäiset lennot Helsingistä Dubaihin täyttyvät hyvää vauhtia hiihtolomaviikoilla.

– Olemme iloisia, että niin moni suomalainen valitsee Norwegianin ja suomalaisten matkustajien määrä kasvaa vuosi vuodelta. Lontoo on jo pitkään ollut yksi suosituimmista kohteistamme ja niin on myös hiihtolomalla. Tänä vuonna hiihtolomaviikkojen suosituin kohde Helsingistä on Lontoo, toisella sijalla on Malaga ja kolmantena aurinkovarma Dubai, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Lontoon suosiota kasvattaa myös se, että Norwegianin reittiverkosto Lontoosta muualle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Karibialle kasvaa jatkuvasti. Norwegianin matkustajat arvostavat laajaa reittiverkostoa ja edullisia hintoja nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla.

– Tänä vuonna kasvatamme lentolaivastoamme merkittävästi, mikä tarkoittaa, että avaamme jatkuvasti uusia reittejä niin Euroopassa kuin Euroopan ulkopuolella. Lontoon kautta pääsee jatkossa siis yhä useampaan kohteeseen eri puolille maailmaa. Viime vuoden joulukuun alusta olemme lentäneet Helsingin lisäksi suorilla lennoilla myös Rovaniemeltä Lontooseen, hän jatkaa.

Kanariansaaret houkuttelevat suomalaisia erityisesti talvella. Norwegianin hiihtolomaviikon viiden suosituimman listalla ovat myös Grand Canaria ja Teneriffa.

– Loput kymmenen hiihtolomasuosikkien listalle päässeistä kohteista ovat kaupunkikohteita. Madrid, Pariisi, Praha, Budapest ja Rooma ovat kaikki monipuolisia kohteita, joissa helmi-maaliskuun vaihteessa aurinko näyttäytyy yhä useammin ja lämpötilat kohoavat parhaassa tapauksessa jo yli 10 asteen, sanoo Charlotte Holmbergh Jacobsson Norwegianilta.

Norwegianin kymmenen eniten varattua kohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla tämän vuoden hiihtolomaviikoilla 8–10 ovat:

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Grand Canaria
  5. Teneriffa
  6. Madrid
  7. Pariisi
  8. Praha
  9. Budapest
  10. Rooma

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden