Ohita
Ota golfbägi mukaan ilmaiseksi Norwegianin lennolle

Uutinen -

Ota golfbägi mukaan ilmaiseksi Norwegianin lennolle

Norwegianilla on nyt entistäkin houkuttelevampaa matkustaa golfmatkalle. Norwegian on lanseerannut golfinpelaajille tarkoitetun erikoisedun. Lokakuun 31. päivään saakka jatkuvan kampanjan aikana golfbägin voi varata veloituksetta mukaan lennoille useisiin kohteisiin Espanjassa. Matkustusaika on 1.11.2018–23.3.2019.

– Olemme huomanneet, että yhä useampi golfinpelaaja matkustaa kanssamme golflomalle. Meillä on ilo tarjota innokkaille golfaajille mahdollisuus varata lennolle mukaan golfbägi ilman ylimääräistä maksua. Espanjassa on monia hienoja golfkenttiä. Toivotamme kaikki matkustajat – tasoituksesta huolimatta – tervetulleiksi lennoillemme uusilla, nykyaikaisilla ja mukavilla lentokoneilla, joissa on ilmainen lennonaikainen Wi-FI, sanoo Norwegianin myyntijohtaja Petteri Olsén.

Golfkampanja:
Kampanja koskee varauksia, jotka tehdään Norwegianin verkkosivuston kautta www.norwegian.com viimeistään 31. lokakuuta 2018. Matkustusaika on 1. marraskuuta 2018 – 23. maaliskuuta 2019. Kampanjakoodi on FREEGOLF. Tarjous koskee lentoja Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Alicanten, Palma de Mallorcan, Las Palmasin sekä Teneriffan välillä.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden