Ohita
Tänne suomalaiset matkustavat tänä kesänä

Uutinen -

Tänne suomalaiset matkustavat tänä kesänä

Kesä on täällä ja se tarkoittaa, että monet haluavat matkustaa ulkomaille ja tutustua kaikkeen, mitä Euroopassa on tarjolla. Norwegian on koonnut listan suomalaisten matkailijoiden kymmenestä suosituimmasta ulkomaankohteesta kesällä 2023. Listan kärjessä ovat Malaga, Alicante ja Lontoo. Seuraavina listalta löytyvät Split, Barcelona, Nizza, Hania, Palma, Dubrovnik ja Ateena.

Suomalaiset matkustavat eniten kesäkaudella. Norwegian tarjoaa koko reittiverkostonsa kesäohjelmassa 300 reittiä yli 120 eri kohteeseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian lentää suoraan hieman yli 20 kohteeseen. Helsingistä Tukholman Arlandan tai Kööpenhaminan Kastrupin lentoasemien kautta tarjolla on lähes 70 kohdetta, jonne voi lentää Norwegianilla.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota monipuolisen reittiverkoston kesällä, jolloin ihmiset matkustavat kaikkein eniten. Kiinnostus Euroopassa matkustamiseen on kasvanut, ja viimevuotista useammilla reiteillä ja lähdöillä meillä on ilo toivottaa suomalaiset matkustajat tervetulleiksi lennoillemme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Maursund.

Kymmenen suomalaisten matkustajien kesällä 2023 eniten varaamaa kohdetta:

  • Malaga
  • Alicante
  • Lontoo
  • Split
  • Barcelona
  • Nizza
  • Hania (Kreeta)
  • Palma (Mallorca)
  • Dubrovnik
  • Ateena

Lisätietoja ja lippuvaraukset: www.norwegian.com

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden