Open skies
Seuraa Norwegian

Ennätysmäärä matkustajia lentää Norwegianilla jouluna

Lehdistötiedote   •   Joulu 17, 2015 15:31 EET

Vuoden matkustushuippu on alkamassa ja monille lentomatka mahdollistaa joulunvieton yhdessä perheen ja läheisten kanssa. Tulevien kolmen viikon aikana ennätysmäärä matkustajia lentää Norwegianilla. Joulukuun 18. päivän ja tammikuun 5. päivän välillä yli 100 000 matkustajaa lentää Norwegianilla Suomesta lähtevillä tai Suomeen saapuvilla lennoilla – enemmän kuin koskaan aikaisemmin kolmen viikon jaksolla joulukuussa.

Kaikkein kiireisimpien viikkojen aikana joulun ympärillä 18.12.–5.1. tulee yli 100 000 matkustajaa lentämään Norwegianin ulkomaan ja kotimaan lennoilla Suomessa. Monet matkustavat rakkaittensa ja läheistensä luo joulua viettämään, mutta lähes yhtä moni matkustaa muualle esimerkiksi aurinkoon ja lämpöön viettääkseen joulua vähemmän perinteisesti.

– Joulukuu on vilkasta matkustusaikaa. Norwegianille se merkitsee tapahtumarikkaan vuoden päätöstä. Olemme iloisia, että yhä useampi matkustaja Suomessa pitää tuotteestamme – suorista lennoista mielenkiintoisiin kohteisiin uusilla, nykyaikaisilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Malaga, Alicante ja Teneriffa Espanjassa ovat varausten kolmen kärki niille, jotka ovat päättäneet matkustaa Suomesta ulkomaille joulun ja uuden vuoden aikana. Hieman kauemmas matkustaville Dubai Arabiemiirikunnissa on suosituin kohde. Norwegianin päivittäiset suorat lennot Helsingistä Dubaihin alkoivat marraskuussa.

Norwegianin kuusi eniten varattua kohdetta Suomesta 18.12.–5.1. ovat:

1. Malaga
2. Alicante
3. Teneriffa
4. Gran Canaria
5. Barcelona
6. Dubai

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown +358 40 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 5 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa