Open skies
Seuraa Norwegian

Hei me lennetään: suomalaisten suosikkikohteet Norwegianilla

Lehdistötiedote   •   Heinä 02, 2013 08:55 EEST

Norwegianin suosituimmat matkakohteet lähtökaupunki Helsingistä ovat Lontoo, Barcelona ja Nizza sekä rantalomakohteet Mallorca ja Malaga. Näihin viiteen kohteeseen lennetään useita kertoja viikossa.

Kaupunki- ja viikonloppumatkojen kysyntä on suurta ja Norwegian lentääkin Lontooseen seitsemänä päivä viikossa ja Barcelonaan kuutena päivänä. Nizzaan pääsee suorilla lennoilla viisi kertaa viikossa. Lontooseen on mahdollista päästä kaksi kertaa päivässä.

Välimeren alue on yksi suomalaisten suosituimmista matkakohteista ja Norwegian lentääkin kuudesti viikossa Malagaan ja neljä kertaa viikossa Mallorcalle.

– Meidän viisi suosituinta kohdettamme Helsingistä osoittavat sen, että suomalaiset haluavat matkustaa tänä kesänä ostoksille ja aurinkoon, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegianin koneet on pääsääntöisesti varustettu ilmaisella WiFi-yhteydellä. Yhtiön Mallorcan, Barcelonan ja Lontoon reiteillä palvelua käyttää 60–65 prosenttia matkustajista.

Norwegianin Facebook-sivustolla keskustelu käy kuumana: mikä on kesän lomaparatiiseista yksi ylitse muiden? Tässä muutama veikkaus:

”Alicante. Miksi ei olisi! Sopiva lentomatka mukavasti Norwegianilla. Lämpö ja ystävällisyys! Romantiikkaa unohtamatta.”

”Barcelona! Siellä on kaikki ja kaikkea!”

”Lontoo. Kesällä sadekaan ei tunnu yhtään niin pahalta.”

”Nizza!! Rakkaan kanssa Ranskaan. Rannoille rentoutumaan ja ravintoloihin rallattelemaan. Norskin uusilla koneilla ja mukavalla henkilöstöllä varustetuilla koneilla sitä mielellään lähtisi…”

Yhteystiedot:

Viestintäpäällikkö Åsa Larsson  GSM + 46 735 22 22 42


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.