Open skies
Seuraa Norwegian

Hiihtolomalaiset suuntaavat Norwegianilla Lontooseen ja Espanjaan

Lehdistötiedote   •   Helmi 18, 2014 10:34 EET

Norwegianin lennot Lontooseen ja Espanjaan alkavat täyttyä hiihtolomaviikoilla. Varaustilanne kertoo, että hiihtolomaviikkojen suosituimmat matkakohteet Suomesta ovat Lontoo ja neljä kohdetta Espanjassa.

Kestosuosikki Lontoon lisäksi Helsingistä, Turusta ja Oulusta Espanjaan lennettävät kohteet manner-Espanjan Costa del Solilla ja Costa Blancalla sekä Kanariansaarilla ovat tänä vuonna Norwegianin suosituimpia hiihtolomakohteita.

– Viikkojen 8, 9 ja 10 varaustilanne on erittäin hyvä. Esimerkiksi uusi reittimme Turusta Alicanteen Espanjaan on erittäin suosittu ja se on talven lomaviikkojen ajalta lähes loppuunmyyty, kertoo Norwegianin Ruotsin ja Suomen viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin viisi suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla ovat Lontoon lisäksi Iberian niemimaan kohteet Malaga ja Alicante sekä Kanariansaarten kohteet Gran Canaria ja Teneriffa.

Norwegianilla on suorat lennot Helsingistä Lontooseen, Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle ja Teneriffalle sekä Oulusta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Alicanteen. Turusta on niin ikään mahdollista lentää suorilla lennoilla Alicanteen.

– Erityisesti Malagan lento on suosittu hiihtolomalaisten lisäksi monien talvensa Malagan ympäristössä viettävien suomalaisten keskuudessa, kertoo Holmbergh Jacobsson.
– Olemme myös iloisia, että asiakkaamme ovat ottaneet innolla vastaan suorat lennot maakuntakentiltä Turusta ja Oulusta, ja lennot ovat täyttyneet mukavasti.

Norwegian.com sivustolla voi kätevästi rakentaa itselle sopivan matkan varaamalla lennon lisäksi hotellin ja vuokraamalla auton. Lennolle varattavien lisäpalvelujen varaaminen sujuu myös kätevästi netissä. Lataamalla matkapuhelimeen Norwegianin Matka-assistentti-sovelluksen on omaa varausta helppo hallinnoida ennen matkaa ja matkan aikana.

Norwegianin koneet on pääsääntöisesti varustettu ilmaisella WiFi-yhteydellä.

Yhteystiedot:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 413 reittiä 128 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Norwegian työllistää noin 3 500 henkilöä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 275 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Vuonna 2013 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla.  Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 89 lentokonetta, jotka ovat keskimäärin vain noin 4,8 vuotta vanhoja.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa