Ohita
Lähdetkö lentomatkalle jouluna? Norwegian antaa vinkit kaikille matkailijoille

Tiedote -

Lähdetkö lentomatkalle jouluna? Norwegian antaa vinkit kaikille matkailijoille

Joulun aikaan sadat tuhannet pohjoismaalaiset lentävät Norwegianilla. Suosittelemme matkustajia saapumaan lentokentälle ajoissa ja pakkaamaan fiksusti, jotta matkanteko sujuu mukavasti ja joustavasti.

Kiireinen joululiikenne jakautuu useiden päivien ajalle, mutta perjantaista 22. joulukuuta odotetaan kaikkein suosituinta matkapäivää. Jouluna matkustetaan sekä kotimaassa että ulkomailla. Norwegian antaa omat vinkkinsä suomalaisille siitä, mitä ennen matkaa kannattaa huomioida.

Ole ajoissa liikkeellä

Vapaa-ajan matkustajien ja matkalle lähtevien lapsiperheiden määrä on jouluna suurempi kuin muina aikoina ja siten on tärkeää olla lentoasemalla ajoissa. Koska joulun aikaan liikkeellä on erityisen paljon matkustajia, joilla on usein myös erityisen paljon matkatavaraa, voivat odotusajat lähtöselvityksessä ja turvatarkastuksessa olla pidempiä kuin tavallisesti.

Matkustajien, jotka ottavat mukaansa kirjattavia matkatavaroita tai käsimatkatavaraa koneeseen, kannattaa huomioida matkatavaroihin liittyvät vinkkimme ja ohjeemme seuraavien ohjeiden lisäksi:

  • Varusta matkatavarat nimilapulla, jossa on nimi ja puhelinnumero.
  • Tarkista, että laukku on suljettu kunnolla.
  • Vältä pakkaamasta tavaroita, jotka eivät täytä turvallisuusohjeita.
  • Pakkaa särkyvät tavarat koviin tai pehmustettuihin pakkauksiin.

Yhteystiedot medialle:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Vuosina 2015, 2016 ja 2017 matkustajat ovat valinneet Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä viitenä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden