Open skies
Seuraa Norwegian

Liikematkat Norwegianilla entistä yksinkertaisemmiksi

Lehdistötiedote   •   Syys 01, 2010 10:30 EEST

Low-cost -lentoyhtiö Norwegian parantaa tarjontaansa liikematkamarkkinoille 9. syyskuuta alkaen ottamalla käyttöön uuden varausratkaisun, joka on tarkoitettu matkatoimistojen kautta tapahtuvaan myyntiin. Norwegian on ensimmäinen low-cost lentoyhtiö Euroopassa, joka ottaa käyttöön varausjärjestelmän.

Varausjärjestelmän, e-lippu ja BSP (Billing and Settlement Plan), myötä Norwegianista tulee entistä helpommin saatavissa oleva vaihtoehto Amadeus-järjestelmää käyttävien matkatoimistojen varauksiin.

Norwegian tulee osaksi matkatoimistoalan standardia ja sen varaukset, lippujen kirjoittaminen ja laskutus tapahtuvat samalla tavalla kuin perinteisillä lentoyhtiöillä.

- Norwegiania käyttävien liikematkustajien määrä kasvaa jatkuvasti. Amadeuksen ja BSP:n käyttöönotto merkitsee että olemme merkittävä ja edullinen vaihtoehto, kun matkatoimistot valitsevat lentoyhtiötä asiakkailleen. Yhdessä matkatoimistojen kanssa autamme yrityksiä säästämään vielä enemmän liikematkoissaan. Samanaikaisesti matkatoimistoissa Norwegianin matkoihin liittyvä hallinto yksinkertaistuu ja hallintokustannukset alenevat, sanoo Norwegianin myyntijohtaja Lars Sande.

Uusi järjestelmä otetaan käyttöön Suomessa ja Tanskassa 9. syyskuuta ja Norjassa ja Ruotsissa 30. syyskuuta.

Lisätietoja:
Norwegian
Myyntijohtaja Lars Sande, puh. +47 911 79152
Lehdistövastaava Åsa Larsson, puh. +46 735 222 242

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 220 reittiä 95 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2009 Norwegian kuljetti lähes 11 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 1600 ja konekanta koostuu 46 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 70 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Liitetiedostot

PDF-tiedosto