Ohita
Minne suomalaiset matkustavat tänä syksynä? Norwegianin suosituimmat kohteet syksyllä 2022

Tiedote -

Minne suomalaiset matkustavat tänä syksynä? Norwegianin suosituimmat kohteet syksyllä 2022

Lontoo, Etelä-Espanja ja Kroatia houkuttelevat tänä syksynä eniten suomalaisia. Tässä Norwegianin top 5 -lista suomalaisten suosituimmista matkakohteista tänä syyskautena.

– Suunta on selvästi kohti Euroopan rantoja ja kaupunkeja. Kun lämpötilat laskevat kotona, monet ihmiset haluavat lähteä matkoille. Norwegianin syys- ja talviohjelmaan sisältyy laaja valikoima reittejä suoraan Euroopan mielenkiintoisimpiin kohteisiin, sanoo Magnus Thome Maursund, Norwegianin verkosto-, hinnoittelu- ja suunnittelujohtaja.

Syksy on monille ilmeisin vuodenaika matkustaa. Leuto sää yhdistettynä lyhyempiin jonoihin ja pienempiin ihmisjoukkoihin tekee Euroopan klassisista nähtävyyksistä suosittuja kohteita syksyllä. Sää on tarpeeksi lämmin sekä kaupunkilomille että rantalomille.

5 suomalaisten suosituinta matkakohdetta syksyllä:

  • Malaga, Espanja
  • Lontoo, Iso-Britannia
  • Alicante, Espanja
  • Split, Kroatia
  • Barcelona, Espanja

– Tänä syksynä suomalaisten suosiossa ovat erityisesti Espanjan ja Kroatian rantakohteet sekä Euroopan tunnetut kaupungit. Joidenkin vuosien hiljaisen matkailun jälkeen näemme, että monet ihmiset haluavat jälleen vierailla Euroopassa. Olemme iloisia voidessamme tarjota lentoja ja hyviä tarjouksia Euroopan suosituimpiin kohteisiin, sanoo Magnus Thome Maursund.

Norwegian lentää syksyn ja talven aikana yhteensä 223 reittiä Pohjoismaihin ja Pohjoismaista, joista 21 on suoria reittejä Suomesta. Upeat syyselämykset odottavat sekä Lontoon ja Barcelonan kaltaisissa kaupungeissa että vähemmän tunnetuissa kohteissa, kuten Nizzassa, Pisassa ja Montenegrossa.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden