Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian allekirjoitti uuden yli 200 miljoonan Norjan kruunun sopimuksen matkanjärjestäjien kanssa

Lehdistötiedote   •   Elo 14, 2015 09:00 EEST

Norwegian jatkaa tilauslentomatkustajien kuljettamista ja yhtiö on allekirjoittanut uuden sopimuksen useiden matkanjärjestäjien kanssa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa. Pohjoismaissa Norwegian on allekirjoittanut sopimuksen TUIn, Thomas Cookin ja Vitaltoursin kanssa matkustajien lentämisestä Kanariansaarille ja Isossa-Britanniassa Nielson Travelin, Balkan Holidaysin ja Skiworldin hiihtomatkustajien lentämisestä Ranskaan, Espanjaan ja Bulgariaan. Sopimuksen arvo on yli 200 miljoonaa Norjan kruunua (yli 21,9 miljoonaa euroa).

– Olemme hyvin iloisia siitä, että meihin luotetaan myös tänä talvena matkanjärjestäjien matkustajien kuljettamisessa, ja että olemme solmineet sopimuksen myös matkajärjestäjien kanssa, joiden kanssa meillä ei ole aiempaa yhteistyötä. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Sopimuksen mukaan Norwegian lentää talvikaudella matkustajia Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Lanzarotelle. Isosta-Britanniasta Norwegian lentää matkustajia Grenobleen, Lleidaan ja Sofiaan.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa