Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian aloittaa kesällä suorat lennot Helsingistä Santorinille

Lehdistötiedote   •   Helmi 27, 2014 08:00 EET

Norwegian jatkaa kasvuaan ja avaa uusia reittejä. Tulevana kesänä yhtiö aloittaa uuden suoran lennon Helsingistä kreikkalaiselle Santorinin saarelle.

– Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa jälleen uudesta suorasta lentoyhteydestä Helsingistä suosittuun Etelä-Euroopan kohteeseen. Kreikan saaristossa olevalla kauniilla Santorinilla on paljon tarjottavaa matkailijoille. Saaren asukkaat ovat tunnettuja ystävällisyydestään, kertoo Norwegianin Ruotsin ja Suomen viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Helsinki- Santorini (JTR)
Helsinki-Santorini -lento lennetään kerran viikossa sunnuntaisin alkaen 22. kesäkuuta 2014. Lippujen hinnat ovat alkaen 59 euroa/suunta.

Viime kuussa Norwegian ilmoitti uudesta Helsinki-Larnaka -reitistä, joka lennetään kerran viikossa perjantaisin alkaen 27. kesäkuuta 2014.

Lippuja voi ostaa osoitteessa www.norwegian.com

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 416 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Norwegian työllistää noin 3 500 henkilöä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 275 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Vuonna 2013 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla.  Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 89 lentokonetta, jotka ovat keskimäärin vain noin 4,8 vuotta vanhoja.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa