Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian aloittaa suorat lennot Kroatiaan

Lehdistötiedote   •   Joulu 11, 2014 08:00 EET

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa uuden suoran reitin Helsingistä Kroatian Pulaan. Lisäksi Norwegian avaa useita uusia reittejä suosittuihin kohteisiin Espanjassa.

Norwegian jatkaa kasvuaan avaamalla uusia suoria reittejä ja lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillään. Ensi vuonna Norwegian avaa uuden reitin Helsingistä Kroatian Pulaan. Uusi suora lento lennetään kerran viikossa lauantaisin alkaen 27. kesäkuuta 2015.

Lisäksi lentoja Helsingistä Italian Venetsiaan sekä Bulgarian Burgasiin lisätään ensi kesänä. Norwegian aloittaa myös useita uusia suoria lentoja Espanjan kohteisiin, Barcelonaan, Madridin ja Malagaan.

– Suomalaiset arvostavat nykyaikaisia lentokoneita, ilmaista WiFi-yhteyttä ja laajaa reittiverkostoa. Olemmekin iloisia siitä, että voimme tarjota lisää kesäkohteita Suomesta ja toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi lennoillemme. Suomen markkinat ovat tärkeät ja tulevaisuudessa yhteyksiä tulee lisää. Olemme myös iloisia uusista Barcelonan, Madridin ja Malagan reiteistä, sanoo Norwegianin Chief Commercial Officer Thomas Ramdahl.

Helsinki – Pula
Uusi kerran viikossa lennettävä reitti Helsingistä (HEL) Pulaan (PUY). Lähdöt lauantaisin 27.6.2015 alkaen. Avajaishinta: 85 euroa/suunta: Lennot ovat nyt myynnissä.

Uudet Espanjan reitit
Barcelonasta:
Billund (Tanska), Birmingham (Iso-Britannia), Dubrovnik (Kroatia) sekä Stavanger ja Trondheim (Norja)
Madridista:
Catania (Italia), Dubrovnik (Kroatia) ja Birmingham (Iso-Britannia)
Malagasta:
Birmingham (Iso-Britannia) ja Edinburgh (Skotlanti)

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 417 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 101 lentokonetta, joiden keski-ikä on 4,8 vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja se on listattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa