Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian aloittaa suorat lennot Oulusta Alicanteen

Lehdistötiedote   •   Joulu 10, 2012 09:29 EET

– Norwegian on perustamassa Alicanteen uutta solmukohtaa, ja tämän ansiosta voimme investoida toimintaamme entistäkin enemmän. Haluamme rakentaa jatkuvasti uusia markkinoita ja Oulun lentokenttä on meille eräs tärkeimmistä yhteistyökumppaneista. Yhteydet Oulun ja Helsingin välillä ovat suosittuja, samoin lokakuussa avattu Oulu-Las Palmas -reitti, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

– Lähtö Alicanteen on joka tiistaiaamu kello 6.25 Oulun lentokentältä. Saapuminen Alicanteen on kello 10.10 paikallista aikaa, ja lomalaiset pääsevät heti nauttimaan auringosta ja nähtävyyksistä, Larsson jatkaa.

Lento Alicantesta Ouluun on maanantaisin kello 23.55 paikallista aikaa.

– Olemme iloisia Norwegianin päätöksestä aloittaa kansainväliset reittilennot Oulusta Alicanteen. Finavia on lentoasemayhtiönä viime vuosina panostanut voimakkaasti Oulun lentoaseman kehittämiseen, jotta olemme voineet vastata matkustajien odotuksiin sekä lentomatkustajien määrän kasvuun. Kustannustehokkaasti ja laadukkaasti toimiva lentoasema luo lentoyhtiöille hyvät mahdollisuudet kehittää liikennettään Oulussa. Olemme tyytyväisiä siitä, että myös taloudellisesti haastavana aikana Norwegian tuo Ouluun uusia reittejä, sanoo lentoasemaverkostosta vastaava johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Lippuja voi varata Norwegianin verkkokaupasta (www.norwegian.fi). Lähtöhinta yhteen suuntaan on 75 euroa ja sisältää kaikki lentokenttä- ja muut maksut.

Norwegian kehittää toimintaansa jatkuvasti sekä lisäämällä reittien määrää että uudistamalla lentokenttäpalveluitaan. Yhtiö otti ensimmäisenä lentoyhtiönä käyttöön takaportaat "putkeen" tulevissa koneissaan, ja näin jonotusajat sekä Oulussa että Helsinki-Vantaan kentillä ovat parhaimmillaan puolittuneet.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Åsa Larsson

Mob: + 46 735 22 22 42


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.