Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian aloittaa suorat lennot Salzburgiin, Mozartin syntymäkaupunkiin

Lehdistötiedote   •   Syys 10, 2012 11:32 EEST

Laskettelua ja rekiretkiä vai ehkä sittenkin ostoksia ja kulttuuria? Onko lomaseurueessasi eri mielipiteitä siitä, miten talviloma tulisi viettää? Unohda kompromissit ja lennä Norwegianin uudella suoralla lennolla Helsingistä Salzburgiin. Uuden reitin liikennöinti alkaa 5.1.2013. Reittiä lennetään lauantaisin aina 6.4. saakka.

– Salzburgissa voi viettää lomaa sekä kaupungissa että laskettelurinteessä. Päivän voi viettää suksilla ja illalla kannattaa suunnata suurkaupungin ostos- ja viihdetarjontaa katsastamaan. Lomaviikon voi myös jakaa: muutama päivä hiihtäen ja loppuviikko Salzburgissa, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Tunnetut hiihtoalueet kuten Bad Gastein, Hochkönig, Saalbach, Flachau, Zell am See, Obertauern ja Zauchensee sijaitsevat kaikki Salzburgin osavaltiossa. Laskettelurinteitä on runsaasti ja helppokäyttöisillä hiihtohisseillä pääsee mukavasti rinteen huipulle. Alueella on erinomaiset hiihto- lumilautailu-, laskettelu- ja vaellusmahdollisuudet.

Liput tulevat myyntiin Norwegianin kotisivuilla osoitteessa www.norwegian.com maanantaina 10.9. kello 12 alkaen. Lähtöhinta on 39 euroa ja siihen sisältyvät kaikki maksut.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Åsa Larsson

Mob: + 46 735 22 22 42

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 261 reittiä 100 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2010 Norwegian kuljetti lähes 13 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 59 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 73 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com   

Liitetiedostot

PDF-tiedosto