Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian aloittaa suorat reittilennot Krabille Thaimaassa

Lehdistötiedote   •   Heinä 02, 2018 09:14 EEST

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Kuva: David Peacock

Tulevana talvena aurinkoa rakastaville pohjoismaalaisille on jälleen tarjolla yksi kaukoreittikohde, jonne matkustaa Thaimaassa. Lokakuun lopusta lähtien Norwegian aloittaa suorat lennot yhteensä kuusi kertaa viikossa kauniiseen Krabiin Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Lennoille on hyvät vaihtoyhteydet myös Suomesta lähtevillä matkustajilla.

Thaimaa on yksi pohjoismaalaisten matkailijoitten suosikkikohde. Norwegian lentää jo entuudestaan suorilla lennoilla Bangkokiin ja uuden kohteen, Krabin, myötä yhtiö tarjoaa talvikaudella yhteensä 15 lähtöä viikossa Thaimaahan. Bangkok on ympärivuotinen kohde, mutta Krabille lennetään talvikaudella. Krabi sijaitsee noin 900 kilometriä Bangkokista etelään. Se on tunnettu kauniista luonnostaan ja puhtaan valkoisista hiekkarannoistaan.

– Thaimaa kiinnostaa pohjoismaalaisia matkustajia erittäin paljon. Siksi on ilahduttavaa, että voimme tarjota jälleen yhden uuden reittikohteen sinne. Krabin lentojen myötä matkustajillamme on entistä suurempi valinnanmahdollisuus. Matkustajamme voivat myös yhdistää suurkaupungin ja rantalomailun siten, että he lentävät esimerkiksi ensin Bangkokiin ja palaavat kotiin Krabilta. Odotamme innolla matkustajia Thaimaan lennoillemme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Talvella 15 lähtöä viikossa Thaimaahan
Uusi reittilento Krabille täydentää jo aiemmin ilmoitettuja lentojen lisäyksiä Bangkokiin. Norwegianilla tulee talvikaudella olemaan yhdeksän suoraa lentoa viikossa Bangkokiin ja kuusi suoraa lentoa viikossa Krabille Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta. Lennoille on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä matkustajilla yhdellä vaihdolla Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.

Norwegianin suora reittilento Krabille

Tulevan talviaikataulun mukaan, 28. lokakuuta 2018 ­– 31. maaliskuuta 2019, Norwegian lentää Krabille seuraavasti:

Tukholma (ARN) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, keskiviikkoisin ja perjantaisin, 31. lokakuuta alkaen.

Kööpenhamina (CPH) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, torstaisin ja lauantaisin, 1. marraskuuta alkaen.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
Kaksi lentoa viikossa, tiistaisin ja sunnuntaisin, 28. lokakuuta alkaen.

Norwegianin suora reittilento Bangkokiin

Tukholma (ARN) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (sunnuntaisin) ja talvikaudella neljä lentoa viikossa (tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin).

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (keskiviikkoisin) ja talvikaudella kolme lentoa viikossa (maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin).

Kööpenhamina (CPH) – Bangkok (BKK)
Kesäkaudella yksi lento viikossa (lauantaisin) ja talvikaudella kaksi lentoa viikossa (torstaisin ja sunnuntaisin).

Liput lennoille ovat myynnissä tästä päivästä lähtien www.norwegian.com

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 000 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.