Ohita
Norwegian aloittaa uudelleen 76 reittiä ja ottaa käyttöön 12 lisäkonetta

Tiedote -

Norwegian aloittaa uudelleen 76 reittiä ja ottaa käyttöön 12 lisäkonetta

Norwegian aloittaa uudelleen 76 lentoreittiä 1. heinäkuuta alkaen. Reittejä avataan sekä maiden sisäisillä että ulkomaan reiteillä Euroopassa. Reittien uudelleen käynnistäminen on tulosta asiakkaiden kasvaneesta kysynnästä ja siitä, että useat muut lentoyhtiöt ovat jo aloittaneet lennot uudelleen Euroopassa. Suomessa Norwegian aloittaa jälleen lennot Tukholmaan ja Osloon.

– Monet asiakkaat ovat toivoneet, että Norwegian aloittaisi lennot useampaan kohteeseen kuin tämänhetkiset kotimaan reitit Norjassa, joita lennämme kahdeksalla lentokoneella. Sen vuoksi minulla on myönteistä kerrottavaa kaikille, jotka haluavat matkustaa Norwegianilla kesällä. Tulemme nimittäin aloittamaan uudelleen lennot useisiin kohteisiin, joita asiakkaat ovat toivoneet. Nyt, kun kilpailijamme ovat tuoneet takaisin suuria osia tarjonnastaan, haluamme myös olla mukana ja myötävaikuttaa siihen, että yhteiskunta palaa vähitellen kohti normaalimpaa. Olemme ottaneet käyttöön myös monia toimenpiteitä, jotta jo ennestään alhaista tartuntariskiä vähennetään lennoilla entisestään, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Jacob Schram.

Norwegianilla on viime aikoina ollut käytössä kahdeksan lentokonetta, joilla se on lentänyt joitakin Norjan sisäisiä lentoja. Nyt liikenteeseen otetaan 12 konetta lisää, mikä merkitsee, että yli 900 norjalaisten tukikohtien lentäjää ja matkustamohenkilöstön jäsentä tulee vastaamaan 20 koneen miehistöstä.

– Olen erittäin iloinen, että moni ”Red Nose Warrior” palaa jälleen töihin ja lennoille pitämään huolta asiakkaistamme, jatkaa Schram.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian tulee lentämään seuraavat reitit:

Tukholma (6 kertaa viikossa)
Oslo (3 kertaa viikossa)

Lista kaikista reiteistä on erillisessä liitedokumentissa. Lippuja voi varata osoitteessa www.norwegian.com

Turvallinen matka Norwegianilla

Matkustajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi, kun he lentävät Norwegianilla. Asiakkaillemme ja henkilöstöllemme terveys ja turvallisuus ovat aina kaikkein tärkein asia – siitä syystä olemme tehneet monia toimenpiteitä minimoidaksemme tartuntariskin lennoilla.

  • Matkustajien, jotka ovat kuusi vuotta tai sitä vanhempia, tulee käyttää kasvosuojaimia, kun he matkustavat kanssamme. Tämä vastaa eurooppalaisen lentoviranomaisen suosituksia. Kasvosuojaimen käytöllä jokainen voi myötävaikuttaa siihen, että matka on turvallisempi sekä itselle että kanssamatkustajille.
  • Pyydämme matkustajia huomiomaan turvavälit sekä koneeseen noustessa että sieltä poistuttaessa.
  • Matkustajat sijoitetaan matkustamossa eri puolille ja keskipenkit täytetään viimeisenä. Yhdessä matkustavat matkustajat sijoitetaan istumaan vierekkäin.
  • Vähentääksemme kontakteja matkustajien ja henkilöstön välillä lennoilla ei ole tarjoilua.
  • Koneemme desinfioidaan huolella tiukkojen käytäntöjen mukaisesti ja huomiomme erityisesti kosketuspinnat koneen sisätiloissa. Näin minimoimme matkustajien ja matkustamohenkilöstön riskiä.

Kaikki koneemme on myös varustettu kehittyneellä ilmansuodatuksella, joka poistaa periaatteessa kaikki ilmassa olevat mikropartikkelit, myös bakteerit ja virukset. Samaa teknologiaa käytetään sairaaloiden leikkaussaleissa. Matkustamon ilma puhdistetaan kokonaan joka kolmas–neljäs minuutti. Asiakkaamme voivat tuntea olonsa turvalliseksi siitä, että matkustamon ilma on puhdasta, kun he matkustavat kanssamme.

Tutkimukset osoittavat, että tartuntariski lennoilla on hyvin pieni. Jos epäilisimme tartuntaa lennolla, meillä on käytännöt ja varusteet tilanteen hoitamiseksi.

Katso video siitä, miten voit matkustaa turvallisesti Norwegianilla:

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on yksi maailman suurimmista halpalentoyhtiöistä, jolla oli yli 36 miljoonaa matkustajaa vuonna 2019. Norwegian liikennöi tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteessa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa. Norwegianilla on nykyaikainen ja polttoainetehokas lentolaivasto, jossa on noin 160 lentokonetta. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin jo toisen kerran polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla.

Viitenä viime vuonna matkustajat ovat äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa. Tämän lisäksi SkyTrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo kuutena vuonna peräkkäin.

Norwegianilla on noin 10 000 työntekijää.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden