Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian avaa 20 uutta suoraa lentoreittiä

Lehdistötiedote   •   Touko 20, 2013 10:54 EEST

Norwegian avaa 20 uutta suoraa lentoa talvisesongin ajaksi syksyn alkupuolella. Tukholmasta yhtiö lentää useisiin kohteisiin: Malagaan, Gran Canarialle, Alicanteen ja Teneriffalle. Myös Göteborgista avataan suora lentoyhteys Teneriffalle, ja lisäksi Norwegian lisää lentojen määrää nykyisillä reiteillä Suomesta, Tanskasta, Norjasta ja Iso-Britanniasta. Samanaikaisesti yhtiö panostaa voimakkaasti Saksan markkinoihin ja avaa 11 uutta reittiä Hampurista, Kölnistä sekä Münchenistä useisiin espanjalaisiin kohteisiin.

Suurta kasvua Ruotsissa ja Tanskassa

Norwegian avaa talven aikana useita lentoja Ruotsista ja Tanskasta Espanjaan. Tukholmassa lentojen määrä Malagaan nousee nykyisestä viidestä viikoittaisesta lähdöstä kuuteen, Las Palmasiin lennetään neljän sijaan viisi kertaa ja Teneriffalle on kahden lähdön asemesta kolme.

Göteborgista Norwegian tarjoaa nyt kaksi lähtöä viikossa ja ne, jotka haluavat mieluummin lentää Kööpenhaminasta, voivat nyt lentää sieltä Malagaan yhdeksän kertaa viikossa aiemman kahdeksan lähdön sijaan. Aalborg-Alicante -reitti jatkuu kesäsesongin jälkeen myös talven aikana.

Uusia reittejä ja useampia lähtöjä Norjasta

Norwegian laajentaa edelleen verkostoaan vakiintuneisiin ja suosittuihin matkakohteisiin. Oslosta on jo pitkään lennetty Kanarian saarille Teneriffaan, ja talven aikana myös Trondeimistä, Bergenistä ja Ryggestä lähtevät lentää Norwegianilla suoraan tälle suositulle lomasaarelle. Tromsö-Alicante -reitti on ollut kesäsesongin aikana niin suosittu, että sen liikennöintiä jatketaan myös tulevan talvisesongin aikana.

Uusia reittejä ja enemmän lentoja Suomesta

Norwegian on saanut innostuneen vastaanoton suomalaismarkkinoilla ja matkustajamäärät kasvavat jatkuvasti, minkä takia yhtiö avaa Suomesta uusia reittejä ja enemmän lähtöjä. Tänä talvena aurinkoa kaipaavat suomalaiset voivat lentää suoraan Oulusta Teneriffalle ja Turusta Alicanteen. Tämän lisäksi myös Oulu-Alicante -yhteys jatkuu talvisesongin aikana.

Markkinoiden kysyntään vastatakseen Norwegian lisää tarjontaansa Helsingistä useisiin Espanjan kohteisiin. Suoria lentoja Teneriffalle tulee olemaan kolmesti viikossa kahden sijaan. Alicante-lentojen määrä nousee neljästä kuuteen ja Las Palmasiin pääsee nyt neljästi viikossa.

Uusi reitti Lontoon Gatwickistä

Norwegianilla on 10 lentoreittiä hiljattain perustetusta Lontoon Gatwickin solmukohdasta. Reitit ovat saaneet hyvän vastaanoton ja talvisesongin uutena matkakohteena avautuu Fuerteventura. Yhtiö lentää Iso-Britannian pääkaupungista espanjalaiselle lomasaarelle kaksi kertaa viikossa.

Merkittävää panostusta Saksaan

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa 11 uutta reittiä Saksasta Espanjan kohteisiin. Hampurista yhtiö avaa reitit Alicanteen, Malagaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle. Kölnistä on tarjolla reittejä Alicanteen, Malagaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle. Münchenistä Norwegian avaa suorat lennot Alicanteen, Malagaan ja Teneriffalle.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Åsa Larsson  GSM + 46 735 22 22 42  


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.