Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian avaa tukikohdan Palma de Mallorcalla

Lehdistötiedote   •   Touko 03, 2016 14:19 EEST

Norwegian avaa tukikohdan Palma de Mallorcalla ja lanseeraa useita uusia Espanjan sisäisiä reittejä.

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa tukikohdan Palma de Mallorcan lentoasemalla. Se on Norwegianin seitsemäs tukikohta Espanjassa. Kaikkiaan Norwegianilla on Euroopassa 16 tukikohtaa. Kahden Norwegianin koneen asemapaikka tulee olemaan Palma de Mallorcan lentoasemalla, mikä luo yli 60 paikallista työpaikkaa lentäjille ja matkustamohenkilökunnalle välillisesti toiminnan myötä syntyvien työpaikkojen lisäksi.

– Espanjan markkinat ovat tärkeät Norwegianille muun muassa Espanjan suurkaupunkien Madridin, Barcelonan ja Malagan sekä Kanarian saarten välisten Espanjan sisäisten reittien samoin kuin Espanjan ja muiden Euroopan kohteiden välisten reittiemme vuoksi. Uusi Palman tukikohta lisää Norwegianin läsnäoloa alueella ja tukee paikallista taloutta luomalla työpaikkoja ja kasvua matkailualalla, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Suomesta Norwegian lentää Palma de Mallorcan ja Helsingin välillä neljä kertaa viikossa. Lisäksi yhtiö lentää pohjoismaisista kaupungeista Palma de Mallorcalle Tukholmasta, Göteborgista, Kööpenhaminasta, Oslosta, Stavangerista ja Bergenistä. Norwegian lanseeraa myös uusia Espanjan sisäisiä reittejä Palma de Mallorcan ja Barcelonan sekä Palma de Mallorcan ja Madridin välillä.

Norwegianin muut tukikohdat Espanjassa ovat Madridissa, Barcelonassa, Alicantessa, Malagassa, Las Palmasissa ja Teneriffalla.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja seitsemänneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2015 Norwegian kuljetti lähes 26 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vajaa neljä vuotta.

Norwegian on palkittu kolmena edeltävänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Viime vuonna Norwegian palkittiin myös maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa