Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian avaa uuden suoran reitin Singaporeen

Lehdistötiedote   •   Huhti 20, 2017 12:27 EEST

Norwegian Boeing 787 Dreamliner

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu ja yhtiö avaa uuden suoran reitin Lontoon Gatwickin ja Singaporen välillä. Singapore on Norwegianin toinen kohde Aasiassa. Jo aiemmin Norwegian on lentänyt Bangkokiin Tukholmasta, Oslosta ja Kööpenhaminasta.

Norwegian aloittaa 28. syyskuuta ensimmäisen kerran lennot Lontoon Gatwickin ja Singaporen välillä. Lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä.

– Kaukoreittimme ovat erittäin suosittuja ja niiden käyttöaste on yli 90 prosenttia. Tämä osoittaa, että asiakkaat haluavat lisää edullisia lentoja kaukokohteisiin. Siitä syystä lanseeraamme suurella ilolla ensimmäisen reittimme Singaporeen, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Toivomme, että viranomaiset pitävät uusia suoria reittejä Pohjoismaista Aasiaan tärkeinä ja varmistavat, että myös Norwegian saa tarvittavat ylilentoluvat Aasiaan, jatkaa Bjørn Kjos.

Uusi reitti Lontoon Gatwickin ja Singaporen välillä
Lontoon Gatwickin ja Singaporen välinen yhteys tullaan liikennöimään neljä kertaa viikossa 28. syyskuuta alkaen ja viisi kertaa viikossa lokakuusta lähtien. Lennoille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä. Singaporen reitti lennetään yhtiön 787 Dreamliner -koneilla.

Norwegianin kaukoreitit
Norwegian tarjoaa yhteensä 55 kaukoreittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen sekä Euroopan ja Aasian välillä. Suomalaisilla matkustajilla on hyvät vaihtoyhteydet Norwegianin kaukoreiteille Tukholman, Oslon, Kööpenhaminan ja Lontoon Gatwickin kautta.

Median yhteystiedot:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö +46 70 989 0518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja kuudenneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi noin 450 reittiä 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2016 Norwegian kuljetti lähes 30 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 120 lentokonetta, joiden keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian on palkittu arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä ja viimeisenä kahtena vuotena peräkkäin maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa