Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian avaa uusia reittejä Oulusta ja Turusta

Lehdistötiedote   •   Touko 14, 2013 08:28 EEST

Lentoyhtiö Norwegian ilmoitti tänään avaavansa kaksi uutta reittiä syksyn 2013 aikana. Lokakuusta lähtien Oulusta pääsee Teneriffalle ja Turusta Alicanteen, Espanjaan. Lisäksi loppuvuoden aikana on tiedossa lisävuoroja neljälle reitille Helsingistä Teneriffalle, Malagaan, Alicanteen ja Kanarian saarille.

Norwegian lentää 30.10. alkaen Oulusta Teneriffalle joka keskiviikko. Lennon hinta yhteen suuntaan on 99 euroa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Ouluun. Olemme vakiinnuttaneet asemamme Oulu-Helsinki -välillä ja nyt lisäämme ulkomaan yhteyksiä. Viime syksynä aloitimme lennot Las Palmasiin ja kesäkaudeksi 2013 avasimme yhteyden Alicanteen, jota lennetään myös syksyn aikana, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Turku-Alicante -yhteys avataan 29.10. ja reittiä lennetään kerran viikossa tiistaisin. Alicanteen pääsee 59 euron hintaan.

Uusien reittien liput tulevat myyntiin 14.5.

– Lennämme Alicanteen jo Helsingistä ja Oulusta, ja reittien suosio on ollut erinomainen. Turku on Helsingin ja Tampereen jälkeen Suomen kolmanneksi suurin asukaskeskittymä, ja uskomme, että suorille lennoille Espanjaan riittää kysyntää, Larsson jatkaa.

Norwegianin huhtikuun liikennetiedot osoittivat, että yhtiö lähes tuplasi Suomen reittivalikoimansa viime vuoden huhtikuuhun verrattuna.

– Suomi on meille tärkeä markkina ja olemme iloisia voidessamme tarjota lisää lentoja.

Uusien reittien lisäksi Norwegian nostaa kapasiteettiaan Helsingistä lähteville Välimeren reiteille. Talvikauden aikana lentoja on seuraavasti:

Helsinki-Teneriffa: 3 lentoa viikossa, perjantaisin, sunnuntaisin ja uutuutena myös tiistaisin.

Helsinki-Malaga: 6 lentoa viikossa, tiistaisin, perjantaisin, lauantaisin, sunnuntaisin sekä uutuuksina myös maanantaisin ja torstaisin.

Helsinki-Alicante: 4 lentoa viikossa, keskiviikkoisin, lauantaisin sekä uutuuksina maanantaisin ja perjantaisin.

Helsinki-Las Palmas: 4 lentoa viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin, lauantaisin ja nyt myös sunnuntaisin.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Åsa Larsson  GSM + 46 735 22 22 42

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.  

Liitetiedostot

PDF-tiedosto