Ohita
Norwegian Holidays uudistuu – aiempaakin parempia matkapaketteja asiakkaille

Tiedote -

Norwegian Holidays uudistuu – aiempaakin parempia matkapaketteja asiakkaille

Norwegian Holidays uudistaa matkapakettipalvelunsa yhdessä uuden kumppaninsa TripX:n kanssa. Tavoitteena on tarjota sekä hinnan että tuotteen osalta markkinoiden parhaita matkapaketteja.

Lähes 40 miljoonaa matkustajaa lentää Norwegianilla joka vuosi. Useimmat heistä asuvat hotellissa matkansa aikana. Norwegian Holidays tarjoaa nyt sekä aiempaa edullisemmat että helpommin varattavat korkealaatuiset matkapaketit sekä lentojen että hotellien osalta.

– Norwegian Holidays tulee tarjoamaan parhaita matkapaketteja parhaaseen hintaan sekä kaupunkilomille että perinteisempiin kohteisiin lämpimämmille leveysasteille. Useat sadat tuhannet matkustajat ovat matkustaneet Norwegian Holidaysilla vuodesta 2012 lähtien. Nyt on aika tarjota nykyaikainen ja aiempaa käyttäjäystävällisempi portaali vastaamaan kasvavaa kysyntää. Uskomme, että uudet digitaaliset ratkaisut yhdistettynä sekä lentojen että hotellien korkeaan laatuun johtavat siihen, että yhä useampi varaa matkansa Norwegian Holidaysiltä, sanoo Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays.

Norwegian Rewardin jäsenet saavat kaksi prosenttia CashPoint-pisteitä kaikista Norwegian Holidays -matkoista.

Norwegian Holidays
Norwegian Holidays on Norwegianin tuote niille, jotka haluavat varata perinteisemmän matkapaketin, johon kuuluvat sekä lennot että hotelli. Kun matkan varaa Norwegian Holidaysiltä, saa erilaisia etuja, kuten edulliset hinnat, CashPoint-pisteet Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa ja matkapalveluyhdistelmän tarjoaman turvan. Asiakkaat voivat valita matkan todella hyvään hintaan parhaista hotelleista yli sadasta Norwegianin reittiverkoston kohteesta.

Lisätietoja: www.norwegianholidays.com.

TripX
TripX on erikoistunut matkapaketteihin ja yhtiö on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista matkanjärjestäjistä. TripX on viime vuosien aikana kehittänyt räätälöidyn ja nykyaikaisen IT-alustan matkapaketeille. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä matkoja yli 120 kohteeseen. Kaikki Norwegian Holidaysin tarjoamat hotellit ovat TripX:n tarkkaan valikoimia ja laatuvarmistettuja.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden