Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian ja OK-Matkat solmivat mittavan sopimuksen

Lehdistötiedote   •   Tammi 28, 2013 09:33 EET

Lentoyhtiö Norwegian ja OK-Matkat ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Tänään julkistetun sopimuksen mukaan Norwegian lennättää kesäsesongin 2013 aikana OK-Matkojen pohjoismaisia asiakkaita tuttuihin Välimeren kohteisiin sekä mielenkiintoisiin Euroopan kaupunkeihin. Sopimuksen arvo on lähes 1,5 miljoona euroa.

– Haluamme edelleen vahvistaa ja monipuolistaa palveluitamme Suomessa. OK-Matkat on meille mieluisa uusi tuttavuus, ja sillä on alalla hyvä maine ja vahva asiakaskanta. Uskomme, että sekä Norwegianin että OK-Matkojen asiakkaat pystyvät nyt valitsemaan entistä joustavammin lomamatkansa ajankohdan ja viettopaikan, sanoo Norwegianin myyntijohtaja Petteri Olsén.

Kesäliikenteen sopimus kattaa yli 800 lentoa Suomesta useisiin Euroopan suurkaupunkeihin ja lomakeskuksiin. Kohteet sijaitsevat Ranskassa, Espanjassa, Italiassa, Iso-Britanniassa, Tsekissä, Unkarissa ja Kroatiassa. Lentoja on tarjolla Helsinki-Vantaalta.

– Meillä on isot odotukset kesäkaudelle ja luotamme siihen, että Norwegian on meille juuri oikea kumppani. Asiakkaamme arvostavat edullisia hintoja, lentomukavuutta ja myös hieman erikoisempia matkakohteita, kertoo OK-Matkojen kaupallinen johtaja Peter Forsström.

OK-Matkat on vuonna 1982 perustettu suomalainen matkanjärjestäjä. OK-Matkojen päätuotteita ovat opastetut kaupunkilomat sekä kiertomatkat Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Yritys on osa kotimaista matkatoimisto Nordic Ferry Center Oy:tä, joka on perheyritys jo kolmannessa polvessa ja jolla on matkatoimistoalan kokemusta yli 50 vuoden ajalta.

Kesäkausi alkaa huhtikuussa ja kestää lokakuun loppuun asti. Norwegianilla on Suomessa sopimus myös Finnmatkojen, Palmu Matkatoimiston, Ikaalisten Matkatoimiston ja Kristina Cruisesin kanssa.

Lisätietoja:

Norwegian Air Shuttle
Åsa Larsson, viestintäpäällikkö, puh. +46 735 222 242
OK-Matkat
Peter Forsström, kaupallinen johtaja, puh. + 358 40 501 5381

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.