Ohita
Vasemmalta: Strawberryn perustaja ja omistaja Petter Stordalen ja Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen
Vasemmalta: Strawberryn perustaja ja omistaja Petter Stordalen ja Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen

Tiedote -

Norwegian ja Strawberry perustavat yhteisen “valuutan” kanta-asiakasohjelmille

Norwegian ja Strawberry, entinen Nordic Choice Hotels, perustavat yhteisen yhtiön, joka antaa eri kanta-asiakasohjelmissa oleville jäsenille merkittävästi enemmän valinnanmahdollisuuksia kuin heillä tällä hetkellä on. Yhtiö tulee luomaan yhteisen asiakasetuvaluutan ja alustan, jolla jäsenet voivat ansaita ja käyttää pisteitä eri ohjelmista. Norwegian ja Strawberry tulevat omistamaan yhtä paljon uudesta yhtiöstä.

Digitaalinen asiakasetuvaluutta korvaa olemassa olevien kanta-asiakasohjelmien pistejärjestelmät. Tämä tarkoittaa, että hotellimajoituksesta pisteitä ansaitsevat jäsenet voivat käyttää niitä lentomatkojen maksamiseen – tai päinvastoin.

– Norwegianin kanta-asiakasohjelma on jo suosittu ja olemme pyrkineet kehittämään ohjelmaa uusilla ajatuksilla ja yhteistyöllä muiden toimijoiden kanssa. Olen todella iloinen yhteistyöstä Strawberryn kanssa ja siitä, että luomme yhdessä jotain sellaista, mikä antaa yhä useammalle asiakkaalle laajemman valikoiman palveluja ja valinnanmahdollisuuksia. Voimme myös tarjota muille kanta-asiakasohjelmille mahdollisuuden olla mukana tässä yhteistyössä, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Aluksi yhteistyössä ovat mukana Norwegian Reward ja Strawberryn kanta-asiakasohjelma. Suunnitelma on saada mukaan lisää johtavia toimijoita kaikista Pohjoismaista, jotta asiakkailla on entistä enemmän mahdollisuuksia ansaita ja käyttää pisteitä. Uusi yhtiö tavoittaa alusta alkaen suuren osan kotitalouksista Pohjoismaissa.

– Tarjoamme tällä hetkellä jännittäviä kokemuksia ja houkuttelevan kanta-asiakasohjelman upeiden kumppanien kanssa. Strawberryn tavoitteena on, että olemme useammin merkityksellisempiä useammille ihmisille. Kun kaksi pohjoismaiset juuret ja historian omaavaa yhtiötä luovat yhdessä yhteisen asiakasetuvaluutan, on se täysin tavoitteidemme mukaista. Tämä tulee olemaan “game changer” jäsenille ja vieraille. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki Pohjoismaissa saavan sekä paremmat että laajemmat mahdollisuudet ansaita ja käyttää ansaittuja kanta-asiakaspisteitä. Odotamme innolla yhteistä matkaamme Norwegianin kanssa, sanoo Strawberryn (aiemmin Nordic Choice Hotels) omistaja ja perustaja Petter A. Stordalen.

Norwegianilla ja Strawberryllä on yhteensä noin 7,5 miljoonaa jäsentä kanta-asiakasohjelmissaan Pohjoismaissa. Lisää yksityiskohtia yhtiöstä ja asiakasetuvaluutasta kerrotaan lanseerauksen yhteydessä myöhemmin tänä vuonna. Molemmat olemassa olevat kanta-asiakasohjelmat, Norwegian Reward ja Strawberryn kanta-asiakasohjelma, jatkavat omilla jäsentarjouksillaan ja ovat edelleen Norwegianin ja vastaavasti Strawberryn omistuksessa.

Lisätietoja:
Esben Tuman
Norwegian viestintäjohtaja
esben.tuman@norwegian.com / +47 905 08 400

Bettina Flatland
Strawberryn viestintäjohtaja
bettina.flatland@strawberry.no / +47 975 98 000

Aiheet


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden