Ohita
Norwegian jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja lanseeraa uusia reittejä Karibialle

Tiedote -

Norwegian jatkaa kasvuaan Yhdysvalloissa ja lanseeraa uusia reittejä Karibialle

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu – nyt uusilla reiteillä Yhdysvaltojen ja Karibian välillä. Talvikaudella Norwegian lentää Bostonista, Baltimoresta/Washingtonista ja New Yorkista Karibialla oleville Guadeloupen ja Martiniquen saarille. Norwegian tarjoaa nyt 31 suoraa lentoyhteyttä Yhdysvalloista. Yksin New Yorkista Norwegianilla on seitsemän suoraa lentoyhteyttä, joiden myötä se on kohteiden määrällä mitattuna suurin ulkomainen lentoyhtiö New Yorkissa.

– Lanseerasimme suorat lennot Yhdysvaltoihin ja Yhdysvalloista kaksi vuotta sitten. Amerikkalaiset matkustajat ovat ottaneet edulliset lentomme ja uudet, entistäkin ympäristöystävällisemmät koneemme upeasti vastaan. Siksi onkin ilo tuoda uusia eksoottisia reittejä Amerikan mantereen ja Karibian saarten, Guadeloupen ja Martiniquen välille, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

– Jatkamme panostuksia Yhdysvaltoihin sekä avaamalla uusia lentoyhteyksiä että perustamalla lisää amerikkalaisia tukikohtia, jatkaa Kjos.

Uudet reitit ovat mahdollisuus myös Norwegianin matkustajille Euroopassa, kun he voivat esimerkiksi yhdistää kaupunkilomaan New Yorkissa lomailun eksoottisella Karibialla. Norwegian tarjoaa jo nyt suoria lentoja Skandinavian pääkaupunkien ja Lontoon sekä Karibialla olevan Puerto Ricon saaren välillä sekä Kööpenhaminan ja niin ikään Karibialla olevan St. Croix’in saaren välillä. Näiden lentoyhteyksien lisäksi Norwegianilla on myös useita muita kohteita Yhdysvalloissa. Lue lisää täältä.

Mielenkiintoinen mahdollisuus Norwegianin lentäjille ja matkustamohenkilökunnalle Euroopassa
Norwegian tulee liikennöimään Yhdysvaltain ja Karibian välisiä lentoja uusilla Boeing 737-800 -koneilla, joissa on ilmainen WiFi. Norwegianista tulee siten ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFi-yhteyden Yhdysvaltain ja Karibian välisillä lennoilla.

Norwegianin lentäjät ja matkustamohenkilökunta Euroopassa saavat nyt mahdollisuuden työskennellä talvikuukausina yhtiön tilapäisissä tukikohdissa Guadeloupella ja Martiniquella. Lentäjien ja matkustamohenkilökunnan rekrytointi Karibian tukikohtiin käynnistyy välittömästi. Euroopan toimintojen (Pohjoismaat, Iso-Britannia ja Espanja) lentokapteeneja, perämiehiä ja matkustamohenkilökuntaa kannustetaan tarttumaan tilaisuuteen hakea työskentelemään ulkomaille neljäksi kuukaudeksi.

Tietoa uusista reiteistä
Norwegian aloittaa lennot Yhdysvaltojen ja Karibian välillä joulukuun alussa. New Yorkista (JFK) lennetään kolme kertaa viikossa sekä Guadeloupe Pointe-à-Pitre International Airportille (PTP) että Martinique Aimé Césaire International Airportille (FDF).

Norwegian lentää kaksi kertaa viikossa sekä Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airportilta (BWI) että Boston Logan International Airportilta (BOS) Guadeloupelle ja Martiniquelle.

Martinique ja Guadeloupe
Martinique ja Guadeloupe ovat hallinnollisesti Karibian Ranskan merentakaisia departementteja ja kuuluvan Ranskan hallintoalueeseen. Ne ovat siten myös osa EU:ta. Saarten kieli on ranska ja valuutta euro. Saaria pidetään alueen kauneimpina ja ne ovat vähemmän turistien kansoittamia kuin muut Karibian saaret.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Norwegianin Press Office: +47 815 11 816

Aiheet

Kategoriat


Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden