Ohita
Norwegian julkaisee kesän 2023 aikataulun

Tiedote -

Norwegian julkaisee kesän 2023 aikataulun

Norwegianin vuoden 2023 kesäaikataulun keskeiset elementit ovat vahva keskittyminen pohjoismaisiin markkinoihin ja parannettu tarjonta suosittuihin kaupunki- ja rantakohteisiin eri puolille Eurooppaa. Osana maaliskuusta lokakuuhun 2023 ulottuvaa ohjelmaa Norwegian on aloittanut 239 reitin myynnin.

– Meillä on ilo esitellä tulevan kesäkauden lentoaikataulumme. Uusi aikataulu vahvistaa osaltaan asemaamme Pohjoismaiden johtavana lentoyhtiönä, jolla on useita tiheästi liikennöityjä reittejä eri Pohjoismaissa, niiden välillä ja suosittuihin kohteisiin eri puolilla Eurooppaa. Odotamme innolla hyvää ja vilkasta kesäkautta ja sitä, että pääsemme toivottamaan matkustajamme tervetulleiksi lennoille, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Parin viime vuoden aikana Norwegian on vähitellen kasvattanut laivastoaan, kun lentomatkustamisen kysyntä on palannut. Norwegian aikoo liikennöidä 85 lentokonetta kesällä 2023, mikä merkitsee 15 lentokoneen lisäystä kesäkauteen 2022 verrattuna. Näin Norwegian voi tarjota enemmän lähtöjä suosituimmilla reiteillä, mikä antaa asiakkaille entistä enemmän joustavuutta matkojen suunnitteluun.

– Olen iloinen siitä, että olemme pystyneet asteittain lisäämään kapasiteettiamme vastaamaan markkinoiden kysyntää. Tulevan kesäkauden aikana aiomme lisätä kapasiteettia entisestään matkustajiemme hyödyksi, Geir Karlsen sanoo.

Kesäkaudelle 2023 Norwegian on julkaissut 17 kohdetta suorilla lennoilla Helsingistä muun muassa Kreikkaan, Espanjaan, Italiaan, Bulgariaan, Kyprokselle, Kroatiaan ja Montenegroon.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden