Ohita
Norwegian julkistaa talvikauden 2023–2024 reitit

Tiedote -

Norwegian julkistaa talvikauden 2023–2024 reitit

Ensi talvikauden aikataulussa on 144 reittiä ja 65 kohdetta ja Norwegian lentää edelleen pohjoismaalaisten suosikkikaupunkeihin ja lomakohteisiin Etelä-Euroopassa. Liput ovat varattavissa nyt.

– Ensi talvena meillä on 144 reittiä Pohjoismaissa ja Pohjoismaiden välillä sekä kohteisiin eri puolilla Eurooppaa. Jatkamme suosituimpia reittejämme, ja reittivalikoima antaa asiakkaille mahdollisuuden lentää kanssamme unelmalomalle nauttimaan auringosta ja rannoista, taiteesta ja kulttuurista tai aktiivilomasta, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Tänään julkistetun liikenneohjelman mukaisesti Norwegian tarjoaa asiakkaille suorat yhteydet jännittäviin kohteisiin eri puolilla Eurooppaa suurimmilta pohjoismaisilta lentoasemilta, kuten Oslosta, Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Helsingistä. Helsingistä asiakkaat voivat lentää suorilla lennoilla suosittuihin talvilomakohteisiin muun muassa Kanariansaarilla, Alicanteen, Malagaan ja Lontooseen. Talviaikataulu täydentyy myöhemmin julkistettavilla lisäyksillä.

Maaliskuun lopussa Norwegian aloittaa kesän liikenneohjelman mukaiset lennot yhteensä 300 reitillä 114 kohteeseen.

Aiheet


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden