Ohita
Norwegian laajentaa Saksassa: uusia reittejä Saksasta Espanjaan

Tiedote -

Norwegian laajentaa Saksassa: uusia reittejä Saksasta Espanjaan

Norwegian (NAS) laajentaa edelleen Euroopan markkinoitaan. Yhtiö ilmoitti tänään avaavansa syksyn aikana uudet reitit Hampurista, Kölnistä ja Münchenistä useisiin espanjalaisiin kohteisiin.

– Reittien lisääminen Saksasta on osa tulevaisuuden strategiaamme, jonka mukaisesti vahvistamme asemaamme Pohjoismaiden ulkopuolella. Näin pystymme vastaamaan ilmailualan voimakkaaseen kilpailutilanteeseen. Olemme huomanneet, että saksalaiset valitsevat usein Norwegianin Pohjoismaihin lentäessään. Uskomme, että kysyntää riittää Saksan ja Espanjan väliä lentävälle yhtiölle, jolla on laadukkaat palvelut ja edulliset hinnat. Toivotamme uudet matkustajat mukaan lennolle nykyaikaisilla ja entistä ympäristöystävällisimmillä koneillamme, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian avaa lokakuun lopussa uusia reittejä Saksan ja Espanjan välille ja tarjoaa lentoja Hampurista ja Kölnistä Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle ja Teneriffalle. Münchenistä yhtiö lentää Malagaan, Alicanteen ja Teneriffalle.

Vahvaa kasvua

Norwegian on Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtenä nopeammin kasvavista eurooppalaisista lentoyhtiöistä Norwegian on vakiinnuttamassa asemaansa Pohjoismaiden ulkopuolella ja avaa solmukohtia Iso-Britanniassa ja Espanjassa. Toukokuun lopussa Norwegian aloittaa ensimmäisenä eurooppalaisena halpalentoyhtiönä pitkän matkan lennot Yhdysvaltoihin sekä Aasiaan.

Tietoja Norwegianin uusista reiteistä

Lippujen myynti alkaa 14.5. Kaikki mainitut hinnat ovat yhteen suuntaan.

Lähdöt Hampurista

Hampuri–Malaga (alkaen 1.11.), 3 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 29 euroa

Hampuri–Alicante (alkaen 1.11.), 3 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 29 euroa

Hampuri–Gran Canaria (alkaen 27.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 49 euroa

Hampuri–Teneriffa (alkaen 27.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 49 euroa

Lähdöt Kölnistä

Köln–Malaga (alkaen 31.10.), 3 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 29 euroa

Köln–Alicante (alkaen 1.11.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 29 euroa

Köln–Gran Canaria (alkaen 28.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 49 euroa

Köln–Teneriffa (alkaen 28.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 49 euroa

Lähdöt Münchenistä

München–Malaga (alkaen 1.11.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 39 euroa

München­–Alicante (alkaen 31.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 39 euroa

München–Teneriffa (alkaen 29.10.), 2 viikoittaista lentoa, hinnat alkaen 59 euroa

 

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Åsa Larsson  GSM + 46 735 22 22 42

Aiheet


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.  

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Sweden & Finland +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden