Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa ensimmäisen reitin Euroopan ja Kanadan välillä

Lehdistötiedote   •   Kesä 21, 2018 09:12 EEST

Norwegianin Boeing 737 MAX

Norwegian lanseeraa tänään ensimmäisen reittinsä Kanadaan. Uusi reitti lennetään päivittäin Dublinin ja Hamilton/Toronton välillä ensi vuoden maaliskuun lopusta lähtien.

Norwegian aloittaa lennot Irlannin ja Kanadan välillä 31. maaliskuuta 2019 lähtien. Uusi reitti avaa mahdollisuuden lentää myös Helsingistä lähtevillä lennoilla yhdellä vaihdolla Irlannin kautta Kanadaan.

– Vuosi sitten lanseerasimme yhtiön ensimmäisen transatlanttisen, Boeing 737 MAX -koneella lennettävän reitin ja olemme huomanneet, että kysyntä on suurta. Tämä on kaikkien aikojen ensimmäinen reittimme Euroopan ja Kanadan välillä. On ilahduttavaa, että voimme tarjota sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme molemmin puolin Atlanttia hyvää laatua ja edullisia hintoja uusilla, polttoainetehokkailla ja ympäristöystävällisillä lentokoneillamme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Hamilton sijaitsee Ontarion provinssissa Kanadassa. Torontoon on noin tunnin ajomatka Hamiltonista. Kuuluisat Niagaran putoukset, jotka koostuvat kolmesta vesiputouksesta Erie- ja Ontario -järvien välissä, sijaitsevat niin ikään tunnin ajomatkan päässä samoin kuin New Yorkin osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitseva Buffalo.

Uusi reitti:
Dublinin lentoaseman ja John C. Munro Hamiltonin kansainvälisen lentoaseman välinen yhteys liikennöidään päivittäin 31. maaliskuuta 2019 alkaen. Helsingistä on hyvät yhteydet Dubliniin, mikä tekee uudesta reitistä Kanadaan houkuttelevan myös Helsingistä lähteville matkustajille. Reitti tullaan liikennöimään Boeing 737 MAX -koneella.

Median yhteystiedot:
Norwegianin mediapäivystys: +47 815 11 816
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@eurofacts.fi


Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 000 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.