Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa Espanjan sisäisiä lentoja

Lehdistötiedote   •   Heinä 09, 2015 11:21 EEST

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja lanseeraa Espanjan sisäisiä lentoja. Yhteydet Espanjan suurkaupunkien Madridin, Barcelonan ja Malagan sekä suosittujen Kanariansaarten välillä paranevat merkittävästi, kun Norwegian aloittaa Espanjan kotimarkkinoilla. Norwegian tarjoaa lokakuun 25. päivästä alkaen seitsemän Espanjan sisäistä reittiä ja kaikkiaan 56 lentoa viikossa Gran Canarian, Teneriffan ja Fuerteventuran sekä mantereen välillä.

Syksyllä Norwegianin matkustajat voivat yhdistää helposti matkaan Espanjan mantereelle matkan Gran Canarialle, Teneriffalle tai Fuerteventuralle. Madridista on päivittäin lento Gran Canarialle ja Teneriffalle. Barcelonasta on useita lentoja viikossa Gran Canarialle, Teneriffalle ja Fuerteventuralle. Malagasta on kaksi lentoa viikossa Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kaikkiaan mantereen ja Kanariansaarten välisiä lentoja on 56 viikossa.

– Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota matkustajille hyvät yhteydet Manner-Espanjan ja suosittujen Kanariansaarten välillä. Norwegian tarjoaa hyvän tuotteen ja kilpailukykyiset lentoliput Espanjan sisäisille lennoille. Siitä huolimatta, että kilpailu Espanjassa on kovaa, olemme valmiita kohtaamaan kilpailun hyvällä palvelulla, ilmaisella WiFilla ja uusien, nykyaikaisten lentokoneiden tarjoamalla mukavuudella, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Monia uusia yhdistelymahdollisuuksia

– Norwegian tarjoaa nyt kaikkiaan 131 reittiä Espanjan ja muun Euroopan välillä; Pohjoismaihin, Englantiin ja Saksaan. Uskomme myös, että moni tulee hyödyntämään nyt tarjolla olevia uusia lentojen yhdistelymahdollisuuksia. Pohjoismaalaisille, briteille ja saksalaisille on nyt esimerkiksi mahdollista matkustaa Norwegianilla ensin muutamaksi päiväksi Madridiin tai Barcelonaan, lentää sen jälkeen meidän kanssa edelleen Kanariansaarille ja palata sieltä suoraan kotiin, jatkaa Björn Kjos.

Norwegianista tulee ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFin Espanjan sisäisillä lennoilla.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö +46 709 89 05 18
Norwegianin Press Office + 47 815 11 816

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa