Ohita
Norwegian lanseeraa nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä.
Norwegian lanseeraa nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä.

Tiedote -

Norwegian lanseeraa nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä

Norwegian on aloittanut nopean WiFi-yhteyden asentamisen yhtiön lyhyen matkan Boeing 737-800 -koneisiin. Norwegian tarjoaa jo nyt ilmaisen WiFin Euroopan reiteillä, mutta uusi palvelu mahdollistaa musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen suoratoiston. Lähes kaikissa yhtiön Euroopan reittiverkoston koneissa tulee jo helmikuun loppuun mennessä olemaan tarjolla parannettu WiFi-palvelu.

Norwegianin matkustajilla on nyt entistäkin enemmän, mitä odottaa: yhtiö tulee asentamaan nopean WiFi-yhteyden lyhyen matkan Boeing 737-800 -koneisiinsa. Norwegianin Euroopan lentojen matkustajat saavat siten mahdollisuuden striimata musiikkia, elokuvia ja tv-sarjoja lennoilla. Yhtiö tarjoaa jo nyt ilmaisen WiFi-yhteyden Euroopan reiteillä.

– Teemme jatkuvasti töitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja olemme ylpeitä, että voimme tarjota nopean WiFi-yhteyden Euroopan reiteillämme. Tiedämme, kuinka tärkeä verkkoyhteys on matkustajillemme, joten uskomme, että he tulevat arvostamaan tätä. Siitä lähtien, kun vuonna 2011 toimme ilmaisen WiFin lennoillemme Euroopassa, ovat useat miljoonat asiakkaat surffanneet lennoillamme, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Helga Bollmann Leknes.

Kolme WiFi-vaihtoehtoa
Norwegianin matkustajat voivat valita kolmesta WiFi-vaihtoehdosta:

1) SURF on ilmainen ja mahdollistaa surffauksen netissä samoin kuin viestien ja sähköpostien lähetyksen.
2) SOCIAL+SURF on nopea WiFi-yhteys, joka mahdollistaa nopeamman kirjautumisen verkkoon ja pääsyn kaikkiin sosiaalisen median kanaviin. *SOCIAL+SURF maksaa 5 euroa.
3) STREAM+SURF on nopea WiFi-yhteys, joka mahdollistaa surffauksen ja sosiaalisen median päivitysten lisäksi myös musiikin, elokuvien ja tv-sarjojen striimauksen. *STREAM+SURF maksaa 12 euroa.

* 5 ja 12 euron hinnat ovat laitekohtaisia ja ne ovat voimassa testijakson ajan.

Tietoa Norwegianin WiFistä:
Norwegian oli vuonna 2011 ensimmäinen lentoyhtiö maailmassa, joka lanseerasi ilmaisen WiFin Euroopan reiteillä. Yhtiö lanseerasi myöhemmin Video On Demand -palvelun, joka antaa yhtiön Euroopan reiteillä matkustaville pääsyn Norwegianin viihdeportaaliin matkustajien omilla mobiililaitteilla. Vuonna 2015 Norwegianista tuli ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria tv-lähetyksiä Euroopan lennoilla.

Tammikuussa 2019 Norwegian aloitti WiFi-yhteyksien asennuksen yhtiön Boeing 787 Dreamliner -kaukolentokoneisiin. Norwegianista tulee siten maailman ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen WiFin mannertenvälisillä lennoilla.

Lisätietoja medialle:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 160 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,7 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden