Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa nuorisolipun

Lehdistötiedote   •   Marras 18, 2014 08:00 EET

Norwegian on tuonut tänään markkinoille edullisen nuorisolipun, jolla 12–25-vuotiaat voivat lentää entistäkin edullisemmin.

Norwegian lanseeraa nuorille tarkoitetun alennuslipun, joka tekee nuorten lentämisestä entistäkin edullisempaa. Alennuslipun voi varata 12–25-vuotias henkilö kotimaan lennoille Suomessa sekä lennoille Pohjoismaitten pääkaupunkien, Helsingin, Tukholman, Oslon, Kööpenhaminan ja Reykjavikin välillä.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota nuorille alle 25-vuotiaille matkustajille entistäkin edullisempia lentolippuja. Toivottavasti tämä mahdollistaa sen, että he voivat lentää aiempaa useammin joko kotiin ystävien ja perheen luokse tai haluavat matkustaa muista syistä, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Nuorisoliput ovat nyt myynnissä www.norwegian.com/fi/nuorisolippu tai www.norwegian.com/fi koodilla ALLE26 alkaen 29 euroa per yhdensuuntainen matka.

Nuorisolippu

  • Myynnissä kaikille 12–25-vuotiaille nuorille (matkustajan saa olla lähtöpäivänä enintään 25-vuotias).
  • Nuorisolipulla matkustavalla matkustajalla tulee olla voimassaoleva henkilökortti, joka tule näyttää kysyttäessä.
  • Nuorisolippuja on saatavilla rajoitettu määrä.


Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 417 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on 4,8 vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja se on listattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa