Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa suorat lennot Bostoniin Oslosta ja Kööpenhaminasta

Lehdistötiedote   •   Elo 18, 2015 08:00 EEST

Norwegian jatkaa uusien reittien avaamista Yhdysvaltoihin. Tänään yhtiö lanseeraa suorat lennot Oslon ja Bostonin sekä Kööpenhaminan ja Bostonin välillä jo aiemmin lanseeratun Lontoon ja Bostonin välisen reitin lisäksi. – Hyvä uutinen eurooppalaisille ja amerikkalaisille, jotka haluavat lentää edullisesti ja mukavasti mannerten välillä, sanoo Björn Kjos.

Norwegian lentää Oslon ja Bostonin väliset lennot kahdesti viikossa, Kööpenhaminan ja Bostonin väliset lennot kerran viikossa sekä Lontoon ja Bostonin väliset lennot neljä kertaa viikossa toukokuusta 2016 lähtien. Lennoille on hyvät yhteydet Helsingistä.

– Olemme todella iloisia, että voimme tarjota lisää uusia kaukoreittejä. Tämä on hyvä uutinen pohjoismaalaisille ja eurooppalaisille matkustajille, jotka haluavat lentää edullisesti ja mukavasti Bostoniin ja Yhdysvaltoihin, mutta myös amerikkalaisille matkustajille, jotka haaveilevat matkasta Pohjoismaihin ja Eurooppaan, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Heinäkuussa Norwegianin kaukolennot olivat pääosin täynnä ja niiden käyttöaste oli 97 prosenttia.

– Aiempaa suurempi osuus matkustajistamme on amerikkalaisia, mikä osoittaa, että markkinoilla on tarve. Yhä useammat suorat reitit maanosien välillä tuovat yhä useampia amerikkalaisia Eurooppaan ja Pohjoismaihin. Tämä on myönteistä alueen taloudelle ja matkailuelinkeinolle, jatkaa Kjos.

Norwegian tarjoaa viisi reittiä Boston Loganin kansainväliseltä kentältä, mikä on enemmän kuin mikään muu ei-amerikkalainen lentoyhtiö tarjoaa. Bostonista on hyvät yhteydet muualle Yhdysvaltoihin.

Norwegian lentää tällä hetkellä Yhdysvalloissa New Yorkiin, Fort Lauderdaleen, Orlandoon ja San Franciscoon. Myöhemmin syksyllä alkavat uudet reitit Karibialle ja Las Vegasiin. Suuri reittiverkosto Yhdysvalloissa ja mahdollisuus ostaa Norwegianin yhdensuuntaisia lippuja tarjoavat paljon mahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokea enemmän Yhdysvaltain lomallaan. Loman voi aloittaa esimerkiksi lentämällä Norwegianilla Bostoniin, viettää muutama päivä siellä ja matkustaa edelleen New Yorkin sykkeeseen. New Yorkista matkaa voi jatkaa Norwegianin suorilla lennoilla Karibialle, josta on hyvät yhteydet Norwegianin lennoilla Lontoon tai Skandinavian pääkaupunkien kautta Helsinkiin.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa