Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa suorat lennot Lontoosta Bostoniin

Lehdistötiedote   •   Heinä 09, 2015 02:00 EEST

Norwegian jatkaa panostuksiaan Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Vuosi sitten Norwegian lanseerasi kaukolennot Ison-Britannian ja Yhdysvaltain välillä. Tällä hetkellä Norwegian on ainoa Isossa-Britanniassa kaukolentoja tarjoava halpalentoyhtiö. Yksivuotispäivän yhteydessä Norwegian lanseeraa jälleen kaukoreitin, joka on Lontoo Gatwick – Boston Logan.

Norwegianin lennot Lontoon Gatwickin kentällä alkoivat jo vuonna 2007 ja yhtiö on siitä lähtien kasvanut voimakkaasti joka vuosi. Gatwickin kentän kolmanneksi suurimpana lentoyhtiönä Norwegian tarjoaa laajan reittiverkoston Gatwickistä. Norwegian aloitti kaukolennot Lontoosta suorilla lennoilla Yhdysvaltoihin vuosi sitten. Tällä hetkellä Norwegian on ainoa halpalentoyhtiö Isossa-Britanniassa, joka tarjoaa kaukolentoja.

– Pidän erittäin myönteisenä sitä, että panostuksemme kaukolentotoimintaan Lontoon Gatwickissä on otettu näin hyvin vastaan vain vuodessa. Yli 200 000 matkustajaa on jo lentänyt näillä Norwegianin Ison-Britannian ja Yhdysvaltain välisillä reiteillä. Kun ensi vuonna otamme vastaan lisää Dreamlinereita, voimme lanseerata uusia mielenkiintoisia kohteita, kuten Boston. Tämä tarkoittaa myös useampia vaihtoehtoja pohjoismaalaisille matkustajille, jotka nyt voivat lentää suoraan Bostoniin Lontoon kautta, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

– Kuluneet 12 kuukautta ovat olleet fantastisia sekä Norwegianille että Gatwickille, kun kaukoreittejä on lanseerattu edullisilla hinnoilla Atlantin yli. Nyt on jälleen tulossa jännittävä kohde Yhdysvalloissa, sanoo Gatwickin lentokentän toimitusjohtaja Stewart Wingate.

Suorat lennot Lontoon Gatwickin ja Bostonin Loganin lentokenttien välillä lennetään neljä kertaa viikossa toukokuusta 2016 lähtien. Liput tulevat myyntiin myöhemmin tänä vuonna. Norwegian on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan Bostoniin, New Yorkiin, Los Angelesiin, Fort Lauderdaleen ja Puerto Ricoon Lontoon Gatwickistä. Syksyyn mennessä Lontoon Gatwickin ja New Yorkin välisten lähtöjen määrä kasvaa päivittäisiksi.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö +46 709 89 05 18
Norwegianin Press Office + 47 815 11 816

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa