Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa uuden suoran reitin Argentiinaan

Lehdistötiedote   •   Kesä 22, 2017 13:42 EEST

Norwegianin 787 Dreamliner Lontoon Gatwickissä.

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu. Yhtiö lanseeraa uuden suoran reitin Lontoon Gatwickin ja Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin välillä. Buenos Aires on Norwegianin ensimmäinen kohde Etelä-Amerikassa. – Merkkipaalu Norwegianille, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Ensimmäinen suora lento Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välillä nousee ilmaan helmikuussa 2018.

– Uuden reitin lanseeraus Buenos Airesiin on uusi merkkipaalu Norwegianille ja tärkeä osa globaalia strategiaamme. Reitistä tulee ensimmäinen reittimme Etelä-Amerikkaan, ja se on alku yhtiön laajentumissuunnitelmille Argentiinassa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian Argentiinassa
Norwegianin hallitus hyväksyi
aiemmin tänä vuonna, että konsernin argentiinalainen tytäryhtiö perustaa tukikohtia, palkkaa työntekijöitä ja lanseeraa uusia reittejä Argentiinassa. Norwegian on hakenut lentotoimilupaa (Air Operator’s Certificate), jotta se voi lentää Argentiinassa. Jos viranomaiset hyväksyvät hakemuksen, uusia reittejä lanseerataan tämän vuoden lopussa.

– Argentiinan markkinat ovat suunnattoman mielenkiintoiset ja niillä on suuret mahdollisuudet. Tämänhetkinen lentotarjonta Argentiinaan ja Etelä-Amerikkaan on suhteellisen rajallinen. Siksi odotamme innolla, että voimme tarjota argentiinalaisille lähitulevaisuudessa edullisia lentolippuja sekä kotimaan että ulkomaan reiteillä, jatkaa Bjørn Kjos.

Uusi reitti
Norwegian tulee liikennöimään Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välistä reittiä 14. helmikuuta 2018 alkaen. Buenos Airesin reitti lennetään yhtiön 787 Dreamliner -koneilla.

Norwegianin kaukoreitit
Norwegian tarjoaa noin 60 kaukoreittiä Yhdysvaltojen ja Euroopan sekä Euroopan ja Aasian välillä. Suomesta lähtevät matkustajat voivat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta hyvillä vaihtoyhteyksillä Tukholman, Kööpenhaminan, Oslon ja Lontoon kautta New Yorkiin, Oakland/San Fransiscoon, Los Angelesiin, Fort Lauderdaleen, Las Vegasiin, Orlandoon, Bostoniin, Seattleen ja Denveriin Yhdysvalloissa sekä Bangkokiin Thaimaassa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Sekä vuonna 2015 että vuonna 2016 matkustajat valitsivat Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.