Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lanseeraa uusia suoria lentoja Karibialle ja Yhdysvaltoihin

Lehdistötiedote   •   Huhti 21, 2015 12:45 EEST

Norwegian jatkaa reittiverkostonsa laajentamista uusilla kaukokohteilla. Norwegian lanseeraa suorat lennot Karibialla sijaitsevalle Puerto Ricon saarelle San Juaniin Tukholmasta, Oslosta, Kööpenhaminasta ja Lontoon Gatwickistä sekä suorat lennot Las Vegasiin Tukholmasta ja Kööpenhaminasta. Kööpenhaminasta alkavat myös lennot St. Croixiin Yhdysvaltain Neitsytsaarille Karibialla. Uusiin kaukokohteisiin on hyvät yhteydet myös Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Tulevana syksynä aurinkoa ja seikkailua kaipaavat suomalaiset pääsevät lentämään sujuvasti Norwegianin uusilla yhteyksillä Tukholman kautta San Juaniin Karibialle ja Las Vegasiin Yhdysvaltoihin. Vaihtoehtoisesti Helsingistä voi San Juaniin lentää Norwegianilla myös Oslon, Kööpenhaminan tai Lontoon Gatwickin kautta tai Las Vegasiin Kööpenhaminan kautta. Lisäksi Kööpenhaminan kautta voi Norwegianilla lentää Yhdysvaltain Neitsytsaarille St. Croixiin. Norwegian on ainoa lentoyhtiö, jolla on suorat lennot Las Vegasiin Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Karibialla sijaitseva Puerto Ricon saari ja sen pääkaupunki San Juan tarjoavat upeita rantoja sekä runsaasti kulttuuria ja luontoelämyksiä. Puerto Rico on niin ikään ihanteellinen tukikohta hyvine risteily- ja lentoyhteyksineen niille, jotka haluavat tutustua myös ympäröiviin Karibian saariin.

Yhdysvaltain Nevadan osavaltion pääkaupunkia Las Vegasia kutsutaan usein maailman viihdepääkaupungiksi. Las Vegas houkuttelee yli 40 miljoonaa vierailijaa vuosittain ja se tunnetaan kasinoista, spektaakkelimaisista rakennuksista, hienoista ravintoloista sekä loisteliaasta yöelämästä ja viihde-esityksistä. Se tarjoaa myös erinomaisia kokous- ja konferenssimahdollisuuksia. Las Vegasin lähiympäristössä voi tutustua upeisiin luonnonihmeisiin kuten Grand Canyon, Lake Mead ja Valley of Fire.

– Norwegianin kaukoreitit ovat erittäin suosittuja ja kysyntä edullisille lennoille kaukokohteisiin on suuri. Siksi olemme todella iloisia lanseeratessamme täysin uusia kohteita Karibialla ja Yhdysvalloissa. San Juan, St. Croix ja Las Vegas ovat jännittäviä kohteita, joihin alamme lentää Skandinaviasta ja Lontoosta, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Myös Helsingistä on hyvät yhteydet pohjoismaisten pääkaupunkien ja Lontoon Gatwickin lentokentän kautta näihin uusiin kaukokohteisiin.

– Olemme erittäin iloisia Norwegianin uudesta suorasta lennosta San Juaniin. Puerto Rico on viiden tähden kohde, jolla on paljon tarjottavaa lomanviettoon. Norwegianin viisi viikoittaista lentoa tulee lisäämään matkailijoiden määrää ja monipuolistamaan saaremme matkailuelinkeinoa, sanoo Puerto Rico Tourism Companyn johtaja Ingrid I. Rivera Rocafort.

– Olemme suunnattoman iloisia, kiitos Norwegianin, että ensimmäisen kerran Tukholmasta ja Kööpenhaminasta lennetään suoraan Las Vegasiin. Paremmat yhteydet lisäävät vierailijoiden määrää useilla miljoonilla. Tämä edesauttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme kasvattaa kansainvälisten matkailijoiden määrä 30 prosenttiin seuraavan vuosikymmenen aikana, sanoo Las Vegas Convention and Visitor’s Authorityn varatoimitusjohtaja Cathy Tull.

Uudet reitit:

Tukholma – San Juan, Puerto Rico (SJU)
Kerran viikossa tiistaisin 3. marraskuuta alkaen

Tukholma – Las Vegas (LAS)
Kerran viikossa lauantaisin 31. lokakuuta alkaen

Kööpenhamina
San Juan, Puerto Rico (SJU)
Kerran viikossa maanantaisin 6. marraskuuta alkaen

Kööpenhamina – St. Croix, Yhdysvaltain Neitsytsaaret (STX)

Kerran viikossa maanantaisin 9. marraskuuta alkaen

Kööpenhamina – Las Vegas (LAS)
Kerran viikossa tiistaisin 10. marraskuuta alkaen

Oslo – San Juan, Puerto Rico (SJU)

Kerran viikossa sunnuntaisin 1. marraskuuta alkaen

Lontoo Gatwick – San Juan, Puerto Rico (SJU)
Kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja lauantaisin 4. marraskuuta alkaen

Liitteenä olevassa pdf:ssä lisätietoja uusista kohteista.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Norwegianin Press Office, puhelin +47 815 11 816
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Norwegian työllistää noin 4 500 henkilöä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 258 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 96 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin toisena vuonna peräkkäin Europe’s Best Low-Cost Airline -tunnustuksella.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa

Liitetiedostot

PDF-tiedosto