Ohita
Foto: Jørgen Syversen
Foto: Jørgen Syversen

Tiedote -

Norwegian lentää jälleen Helsingistä kaikkiin Skandinavian pääkaupunkeihin

Norwegian avaa jälleen uuden reitin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, kun lennot Helsingistä Kööpenhaminaan alkavat uudelleen toukokuun alussa. Yhtiöllä on ilo kertoa, että se palvelee matkustajiaan taas suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta kaikkiin Skandinavian pääkaupunkeihin – Tukholmaan, Osloon ja Kööpenhaminaan.

– Norwegianin kasvava reittiverkosto palvelee uuden Helsingin ja Kööpenhaminan välisen yhteyden myötä entistäkin paremmin Helsingistä lähteviä matkustajia. Matkustajat voivat valita suorien lentojen lisäksi myös jatkolentoja koko ajan kasvavasta reittiverkostostamme Oslon, Tukholman tai Kööpenhaminan kautta eri puolille Eurooppaa, kertoo Norwegianin Suomen viestintäjohtaja Andreas Hjørnholm.

Norwegian lentää Helsingistä Tukholmaan joka päivä jopa useita kertoja päivässä sekä Helsingistä Osloon ja Helsingistä Kööpenhaminaan neljästi viikossa. Kööpenhaminan lennot alkavat 1. toukokuuta.

Norwegianilla on toukokuun alussa 19 suoraa reittiä Helsingistä mukaan lukien kaksi kotimaan kohdetta, Oulu ja Rovaniemi. Kun kevät vaihtuu kesäksi, reittien määrä Norwegianin matkustajien perinteisesti suosimiin kohteisiin kasvaa. Kesäkuun alkuun mennessä Norwegianin matkustajat voivat valita 27 suorasta reitistä Helsingistä suosittuihin kohteisiin Euroopassa.

Norwegian on toiseksi suurin lentoyhtiö Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilö/-t

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden