Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lisää lähtöjen määrää Los Angelesiin

Lehdistötiedote   •   Elo 29, 2017 14:14 EEST

Norwegianin kaukolentokone Boeing 787 Dreamliner

Norwegian lisää talvikaudella suorien lentojen määrää Los Angelesiin kolmeen viikoittaiseen lähtöön Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta eli yhteensä yhdeksään viikoittaiseen lähtöön. Uusille lähdöille on hyvät vaihtoyhteydet Helsingistä lähtevillä lennoilla.

Tänä talvena myös Helsingistä lähtevillä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet lentää edullisesti ja mukavasti Los Angelesiin. Norwegian lisää lähtöjen määrää puolella, kun Tukholmasta, Kööpenhaminasta ja Oslosta voi lentää Los Angelesiin aiemman kahden viikoittaisen lennon sijasta kolme kertaa viikossa. Kaikkiaan Norwegian tarjoaa talvikaudella yhdeksän viikoittaista lähtöä Skandinavian pääkaupunkien ja ”enkelten kaupungin” välillä.

– Olemme huomanneet, että suorille lennoille Skandinaviasta Los Angelesiin on suuri kysyntä ja siksi olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajillemme aiempaa enemmän lentoja. Suorien Yhdysvaltojen sekä Tukholman, Kööpenhaminan ja Oslon välisten lentojen lanseerauksen jälkeen ovat 787 Dreamlinerimme olleet periaatteessa koko ajan täynnä sekä Economy- että Premium -matkustamossa, mutta ennen kaikkea Premiumissa, jossa matkustajat saavat lisämukavuutta matkaan houkuttelevalla hinnalla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Monia yhdistelymahdollisuuksia
Talvikaudella Norwegian lentää Yhdysvaltojen länsirannikolla Los Angelesiin, Oakland/San Franciscoon ja Las Vegasiin. Norwegianin yhdensuuntaisilla lipuilla on mahdollista lentää yhteen kohteeseen ja takaisin kotiin toisesta kohteesta. Siten menomatkalla voi lentää esimerkiksi Los Angelesiin, autoilla läpi Kalifornian ja lentää takaisin kotiin San Franciscosta. Helsingistä lähtevillä matkustajilla on hyvät vaihtoyhteydet lennoille Skandinavian pääkaupunkien kautta.

Tukholman kautta Helsingistä lähtevät matkustajat voivat lentää myös New Yorkiin ja Fort Lauderdaleen. Kööpenhaminan tai Oslon kautta voi lentää Bostoniin ja Orlandoon. Lontoon Gatwickin kautta lennettäessä valinnanmahdollisuudet Yhdysvaltoihin kasvavat entisestään, sillä yhtiö aloittaa Lontoosta suorat lennot Chicagoon, Seattleen, Denverin ja Austiniin. Norwegian lentää myös sekä Pariisista että Barcelonasta useisiin kohteisiin Yhdysvalloissa.

Premium: Korkeaa laatua edullisella hinnalla
Norwegian lentää Skandinaviasta Yhdysvaltoihin uusilla ja ympäristöystävällisillä 787 Dreamlinereilla. Dreamliner on kaukolentokone, joka on yksi nykyaikaisimmista matkustajakoneista maailmassa. Se tarjoaa monia etuja matkustajille – Dreamliner on hiljaisempi ja siinä on korkeampi ilman kosteus, mikä vähentää tyypillisiä jetlag-oireita. Jos matkasta haluaa tehdä entistäkin mukavamman, kannattaa varata Premium-lippu. Premium-lippuun kuuluu nopeampi lähtöselvitys ja turvatarkastus. Lisäksi Premium-lipun hintaan kuuluu istumapaikan varaus, kaksi lähtöselvitettävää matkatavaraa ja kolmen ruokalajin Premium-menu sekä aamiainen tai ilta-ateria samoin kuin ilmaiset juomat koko lennon ajan.

Tietoja Norwegianin lisälähdöistä Los Angelesiin
Norwegian lentää talvikaudella 2017/2018 Tukholman ja Los Angelesin välillä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin lokakuusta alkaen. Kööpenhaminasta suorat lennot lähtevät keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin lokakuusta alkaen. Oslosta suorien lentojen lähdöt ovat tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin joulukuusta lähtien. Uudet lähdöt tarjoavat matkustajille lisää joustavuutta ja mahdollisuuden räätälöidä matka omien toiveiden mukaan. Lähdöt lisääntyvät puolella tämänhetkisiin lähtöihin verrattuna. Yhdensuuntaisten lentojen hinnat Helsingistä lähdettäessä ovat alkaen 162,36 euroa Economyssa ja 584,20 euroa Premiumissa. Lisätietoja hinnoista ja varaukset Norwegianin tarjouslentojen hintakalenterista.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Sekä vuonna 2015 että vuonna 2016 matkustajat valitsivat Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.