Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lisää lentoja Helsinki-Vantaalta Välimeren kohteisiin

Lehdistötiedote   •   Heinä 11, 2012 13:57 EEST

Norwegian tarjoaa entistä enemmän lentoja Välimeren lomakohteisiin haluaville suomalaismatkailijoille. Suosituille reiteille Helsinki-Vantaalta Espanjaan Malagaan ja Alicanteen lisätään vuoroja huomattavasti.

Norwegian on lentänyt Malagaan aiemmin kahdesti viikossa. Yhtiö lisää kapasiteettiä reitille ja alkaa lentää Helsinki-Vantaalta Malagaan neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Reittiä Helsinki-Vantaalta Alicanteen on tähän asti lennetty vain kesäaikana. Nyt reitti muuttuu ympärivuotiseksi. Norwegian kuljettaa matkailijoita Alicanteen jatkossa keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Lentoja näihin suosittuihin kohteisiin lisätään myös Göteborgista, Kööpenhaminasta ja Oslosta. Reitti Göteborg-Alicante on täysin uusi yhtiön reittikartalla.

Norwegian
viestintäpäällikkö Åsa Larsson, puh. 46 (0) 735 22 22 42
mediavastaava, Suomi, Jukka Aarnio, puh. 09 315 85 448

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 261 reittiä 100 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2010 Norwegian kuljetti lähes 13 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 59 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 73 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com