Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian lisää lentoja Ouluun

Lehdistötiedote   •   Maalis 13, 2013 09:03 EET

Norwegian parantaa yhteyksiä Helsingin ja Oulun välillä lisäämällä reitille arkisin viidennen päivittäisen lentovuoron. Muutos tulee voimaan yhtiön ottaessa käyttöön kesäaikataulut huhtikuun alussa.

Uusi vuoro täydentää Norwegianin Oulun lentoja iltapäivisin. Se lähtee Helsingistä 15.55 ja on Oulussa 17.00. Vastaavasti Oulusta Helsinkiin lennetään uusi vuoro kello 17.30. Päivittäisten vuorojen lukumäärä lisääntyy viiteen, mikä tarjoaa helpotusta tilanteeseen, jossa koneiden matkustajapaikat ovat olleet erittäin kysyttyjä. Uutta vuoroa lennetään viitenä päivänä viikossa alkaen maanantaista 8.4.

– Olemme tyytyväisiä matkustajamääriemme kehitykseen Helsingin ja Oulun välisellä reitillä. Reittiä on lennetty täysin konein, joten oli järkevää lisätä sinne kapasiteettia. Uuden vuoron ansiosta voimme vastata entistä paremmin sekä liike- että vapaa-ajanmatkustajien tarpeisiin, sanoo Norwegian viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegian lentää Ouluun moderneilla 186-paikkaisilla Boeing 737-800 koneilla. Koneissa on lennon aikana tarjolla langaton laajakaistayhteys.

Lisätietoja
Yhteystiedot: Åsa Larsson, viestintäpäällikkö, gsm: +46 735 22 22 42

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.