Ohita
Norwegian Boeing 737-800
Norwegian Boeing 737-800

Lehdistötiedote -

Norwegian lisää merkittävästi kapasiteettia Espanjaan talvikaudella

Norwegian jatkaa panostuksiaan Suomeen ja lisää lähtöjä suosittuihin kohteisiin Espanjassa. Talvikaudella Espanjaan pääsee entistäkin helpommin, kun Norwegian lisää lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Malagaan, Alicanteen, Barcelonaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle.

Espanja on yksi suomalaisten matkustajien suosituimmista matkakohteista. Tulevalla talvikaudella Norwegian lisää yli 200 000 paikkaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville lennoilleen useisiin kohteisiin Espanjassa. Kapasiteetti kasvaa lähes 85 prosentilla.

– Olemme iloisia, että suomalaiset matkustajat arvostavat Norwegiania. Merkittävä kapasiteetin lisäys merkitsee, että yhä useampi matkustaja saa mahdollisuuden lentää edullisesti Espanjaan nykyaikaisilla, mukavilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneilla, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegianin lisäykset Espanjaan Helsinki-Vantaalta talvikaudella:

Malaga (AGP) – lisäys jopa kolmeen lähtöön päivässä

Alicante (ALC) – lisäys jopa kahteen lähtöön päivässä

Barcelona (BCN) – yksi lähtö päivässä muina päivinä paitsi maanantaisin ja lauantaisin

Las Palmas (LPA) – lisäys jopa kahteen lähtöön päivässä

Teneriffa (TFS) – lisäys jopa kahteen lähtöön päivässä

Liput lennoille ovat nyt myynnissä www.norwegian.com

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Aiheet

Tunnisteet


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 500 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilö/-t

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Charlotte Holmbergh Jacobsson

Lehdistön yhteyshenkilö Informationschef / Communications Manager +46 709 89 05 18
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Liitetyt materiaalit