Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian on valittu maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi

Lehdistötiedote   •   Maalis 10, 2014 13:12 EET

Norwegian on palkittu maailman parhaana halpalentoyhtiönä. Lentoalan kansainvälisen tunnustuksen Norwegianille myönsi 2014 Air Transport News Awards eilen Istanbulissa Turkissa.

– Olemme suunnattoman ylpeitä tästä hienosta palkinnosta. Kunnianosoitus merkitsee meille todella paljon. Haluan kiittää kaikkia matkustajia ja palkintoraatia, jotka antoivat Norwegianille hienot arvostelut. Haluan myös kiittää kaikkia Norwegianin työntekijöitä, jotka tekevät joka päivä kaikkensa palvellessaan matkustajiamme. Vuoden halpalentoyhtiö -tunnustus osoittaa, että asiakkaat arvostavat korkealle uudet koneet, ystävällisen palvelun ja halvat lentoliput, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Air Transport News Awards
Air Transport News Awards on ainoa kansainvälinen tunnustus, jossa palkinnot jaetaan kaikissa ilmailualan pääluokissa. Voittajan valitsevat Air Transport Newsin lukijat ja kansainvälisistä alan asiantuntijoista koostuva palkintoraati. Tänä vuonna he valitsivat Norwegianin vuoden parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Lisätietoja Air Transport News Awards -palkinnoista tästä linkistä.

Viime vuonna (2013) Sky Trax World Airline Awards palkitsi Norwegianin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 416 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Norwegian työllistää noin 3 500 henkilöä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 275 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Vuonna 2013 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla.  Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 89 lentokonetta, jotka ovat keskimäärin vain noin 4,8 vuotta vanhoja.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa