Ohita
Norwegian palkkaa 150 henkilöä Suomeen ja avaa uudelleen tukikohtansa Helsinki-Vantaalla

Tiedote -

Norwegian palkkaa 150 henkilöä Suomeen ja avaa uudelleen tukikohtansa Helsinki-Vantaalla

Norwegian on aloittanut osana valmistautumistaan kesäkauteen yli 150 lentohenkilöstön jäsenen palkkaamisen, joiden asemapaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema. Palkattavat 100 matkustamohenkilöstöön kuuluvaa ja 50 lentäjää valmistautuvat lentämään kesäkaudella 27 suosittuun eurooppalaiseen kohteeseen, jonne Norwegian lentää suoraan Helsingistä.

– Olen erittäin iloinen, että voimme avata uudelleen Helsingin tukikohtamme. Näemme Suomen markkinoiden kehittyvän erittäin suotuisasti ja varausmäärät kasvavat tasaisesti samalla kun matkustusrajoitukset helpottuvat Suomessa ja muualla Euroopassa. Helsingissä aloittavien 150 uuden henkilön myötä vahvistamme jo aiempaa paluutamme Suomeen. Tiedän, että uusi henkilöstömme odottaa innolla, että he voivat toivottaa matkustajat tervetulleiksi lennoillemme, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Geir Karlsen.

Nyt palkattava lentohenkilöstö aloittaa työnsä vaiheittain tulevien kuukausien aikana maalis-, huhti- ja toukokuussa. He käyvät läpi tarvittavat koulutukset ennen kuin he ovat valmiita toivottamaan matkustajat tervetulleiksi lennoille. Nyt aloittavat 150 Norwegianin lentohenkilöstön jäsentä ovat ensimmäiset, joiden asemapaikka on Helsinki sen jälkeen, kun koronapandemia iski ilmailualaan maailmanlaajuisesti huhtikuussa 2020. Uusiin tehtäviin haki yhteensä lähes 2 000 henkilöä.

– Lentohenkilöstömme työ on vastuullista ja palveluhenkistä. Olemme ylpeitä siitä, että saimme niin monia hakemuksia työhön soveltuvilta hakijoilta. Se osoittaa, että Norwegianilla on alalla maine houkuttelevana työnantajana. Lentohenkilöstöllämme on tärkeä rooli matkustajiemme turvallisuuden ja toimintojemme kannalta sekä sen varmistamisessa, että jokainen matkustaja saa myönteisen matkustuskokemuksen kanssamme, sanoo Geir Karlsen.

Kesäkuusta 2021 lähtien, kun ensimmäiset matkustusrajoitukset poistuivat, Norwegianin työllistämisaste on ollut korkea ja yhtiö on ennen Helsinkiä avannut uudelleen tukikohdat Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Bergenissä, Stavangerissa ja Trondheimissa.

Maaliskuussa 2022 Norwegian operoi 14 reittiä Helsingistä mukaan lukien kotimaan reitit Ouluun ja Rovaniemelle. Reittien määrä lähes tuplaantuu asteittain siirryttäessä kohti kesää ja kesäkuukausina Norwegian lentää suoraan Helsinki-Vantaalta kaikkiaan 27 suosittuun kohteeseen Euroopassa.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden