Ohita
Norwegian pidentää CashPoint-pisteiden voimassaoloa

Tiedote -

Norwegian pidentää CashPoint-pisteiden voimassaoloa

Norwegian pidentää CashPoint-pisteiden voimassaoloaikaa niille matkustajille, jotka valitsivat CashPoint-pisteet peruutettujen lentojen hyvitykseksi pandemian aikana vuonna 2020. Matkustajilla on nyt aikaa vuoden 2023 loppuun asti käyttää näitä CashPoint-pisteitä.

– Meillä on ilo kertoa, että olemme pidentäneet kaikkien niiden CashPoint-pisteiden voimassaoloaikaa, jotka matkustajamme valitsivat peruuntuneiden lentojen hyvitykseksi vuonna 2020. Vaikka monet matkustajamme ovat palanneet aiempiin matkustustottumuksiinsa, kaikilla ei ole ehkä ollut mahdollisuutta käyttää CashPoint-pisteitään haluamallaan tavalla. Matkustajat voivat nyt käyttää hyvityksenä saamiaan CashPoint-pisteitä vuoden 2023 loppuun asti, sanoo Norwegianin EVP Sales, Marketing & Customer Care Christoffer Sundby.

Matkustajat voivat varata lentonsa jo tänään ja matkustaa milloin ja minne tahansa he haluavat. CashPoint-pisteitä voi käyttää kokonaan tai osittain lentolippujen maksuun, kirjattavien matkatavaroiden, istumapaikkavarausten, etukäteen tilattujen aterioiden ja paljon muun maksamiseen. Lennoilla paikkojen määrää ei ole rajoitettu niille, jotka haluavat varata lentoja ansaitsemillaan CashPoint-pisteillä. Tämä on Norwegian Reward -ohjelman suosion ydin ja yksi tärkeimmistä tekijöistä, jonka vuoksi Reward-ohjelma on valittu Euroopan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa ja Afrikassa useita kertoja.

CashPoint-pisteet ovat Norwegianin digitaalinen valuutta. Norwegian Reward -jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä lennoista, hotellivarauksista, vuokra-autoista ja silloin, kun he ostavat palveluja ja tuotteita Norwegianin yhteistyökumppaneilta. Reward-jäsenet voivat käyttää CashPoint-pisteet myöhemmin Norwegianin lentojen maksuun.

Asiakkaisiin, joiden CashPoint-pisteiden voimassaoloaikaa pidennetään, otetaan suoraan yhteyttä. Kaikkiin muihin CashPoint-pisteisiin sovelletaan tavanomaisia ehtoja.

Lue lisää Norwegian Rewardista: https://fi.norwegianreward.com/

Varaa seuraava lentosi: https://www.norwegian.com/fi/

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden