Ohita
Norwegian poistaa kasvomaskivaatimuksen kaikilla lennoilla

Tiedote -

Norwegian poistaa kasvomaskivaatimuksen kaikilla lennoilla

Norwegianilla on ilo kertoa, että yhtiö poistaa väliaikaisen vaatimuksen kasvomaskien käytöstä kaikilla lennoilla maanantaista 4. huhtikuuta alkaen. Päätöksen tekee mahdolliseksi helpottaneet rajoitukset ja tautitilanne eri puolilla Eurooppaa.

Yhtiö on seurannut tilannetta Euroopassa ja päättänyt poistaa pakollisen kasvomaskien käytön lennoilla kaikkiin kohteisiin. Pakollinen vaatimus kasvomaskien käytöstä poistetaan yhtiön kaikilla lennoilla ensimmäisen kerran 17.6.2020 jälkeen.

Kun vaatimus ensimmäisen kerran poistettiin Skandinaviassa 12. helmikuuta, yhtiö huomasi välittömästi, että kysyntä lisääntyi ja asiakkaat osoittivat jälleen optimismia matkustamisen suhteen. Yhtiö on luottavainen, että matkailu elpyy ja kukoistaa tulevana kesänä.

Norwegian kehottaa kaikkia matkustajia tarkistamaan ennen matkaa paikalliset vaatimukset ja ohjeistukset määränpäässä mukaan lukien pysähdykset ja jatkolennot Euroopassa. Matkustajien omalla vastuulla on noudattaa paikallisia määräyksiä ja rajoituksia. Kaikki, jotka haluavat käyttää edelleen maskia lennoilla, ovat tervetulleita tekemään niin.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilö/-t

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden