Ohita
Norwegian Reward aloittaa yhteistyön Storytelin kanssa – lisää etuja matkustajille

Tiedote -

Norwegian Reward aloittaa yhteistyön Storytelin kanssa – lisää etuja matkustajille

Norwegianin kanta-asiakasohjelma Norwegian Reward jatkaa jäsenille tarjottavien etujen kehittämistä ja aloittaa yhteistyön Storytelin kanssa. Yhteistyön myötä Norwegian Rewardin jäsenet voivat saada käyttöönsä yli 120 000 ääni- ja e-kirjaa samalla, kun he ansaitsevat CashPoint-pisteitä.

Norwegian Reward -jäsenet voivat ansaita 10 prosenttia CashPoint-pisteitä joka kuukausi Storytel-tilauksestaan, joka antaa pääsyn yli 120 000 ääni- ja e-kirjaan. Ansaitut CashPoint-pisteet voi käyttää Norwegianin lentomatkojen ja lisäpalveluiden ostoon. Lähiaikoina Norwegianin matkustajat Euroopassa saavat myös pääsyn valikoituihin Storytelin ääni- ja e-kirjoihin Norwegianin lennoilla olevan WiFi-portaalin kautta.

– Teemme jatkuvasti töitä parantaaksemme matkustajiemme matkustuskokemusta lennoillamme. Storytelin kanssa otamme jälleen askeleen oikeaan suuntaan tarjoamalla matkustajille, jotka lentävät kanssamme Euroopassa, valikoiman ääni- ja e-kirjoja. Norwegian Reward -jäsenet hyötyvät siitä, että he ansaitsevat CashPoint-pisteitä Storytel-tilauksestaan ja voivat säästää rahaa seuraavalla lentomatkallaan, sanoo Norwegianin myynti- ja markkinointijohtaja Brede Huser.

– Storytelin tehtävä on inspiroida kaikenikäisiä ihmisiä löytämään uusia tarinoita. Olemme innoissamme aloittaessamme matkan, joka tekee nykyaikaisen ja digitaalisen matkustajan intohimon lukemiseen entistäkin helpommaksi. Laajennamme mielellämme mahdollisuuksin rajoja, kun kyse on laadusta, muodosta ja median käytöstä uudella ja innovatiivisella tavalla. Siitä syystä olemme erittäin iloisia uudesta yhteistyöstä Norwegian Rewardin kanssa, sanoo Storytelin kaupallinen johtaja Ingrid Bojner.

Tietoja Norwegian Rewardin ja Storytelin yhteistyöstä:

Toistaiseksi voimassaolevista Storytel-tilauksista voi ansaita joka kuukausi 10 prosenttia CashPoint-pisteitä. Storytel on ensimmäinen ääni- ja e-kirjojen jakelija Pohjoismaissa. Ansaitut CashPoint-pisteet voi käyttää Norwegianin lentomatkojen ja lisäpalveluiden ostoon.

Kaikilla matkustajilla, jotka matkustavat Norwegianilla Euroopassa, on pääsy Storytelin valikoituihin ääni- ja e-kirjoihin Norwegianin lennonaikaisen WiFi-portaalin kautta. Palvelu on käytössä kaikilla lennoilla, joissa on WiFi-yhteys.

Storytel-yhteistyön lisäksi Norwegian Reward on lanseerannut hiljattain muita yhteistyökumppanuuksia, jotka tuovat lisäetuja Norwegianin matkustajille:

  • Avis: Mahdollisuus ansaita 10 % CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta.
  • Swedavia: Mahdollisuus ansaita 10 % CashPoint-pisteitä etukäteisvarauksesta Swedavian lukuisiin lentoparkkeihin.

Norwegian Reward
Norwegian Rewardilla on noin 8,8 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa. Jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla ja ostavat palveluita ja tuotteita lukuisilta yhtiön yhteistyökumppaneilta. CashPoint-pisteitä saa joka kerta Norwegianin lentovarauksesta ja Norwegian Reward -yhteistyökumppaneiden palveluista ja tuotteista (jopa 1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). CashPoint-pisteet voi käyttää lentolippujen ja muiden Norwegianin tarjoamien tuotteiden maksuun, kuten FastTrack, kirjattu matkatavara tai istumapaikkavaraus. Norwegian Rewardin voi yhdistää myös Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi siten ansaita kaikista luottokorttiostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta https://fi.norwegianreward.com. Kanta-asiakasohjelma on täysin ilmainen.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Aiheet

Tunnisteet


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 160 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,7 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilö/-t

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Kommunikationschef / Head of Communications +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden