Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward -ohjelmassa yli neljä miljoonaa jäsentä – 2 000 uutta asiakasta joka päivä

Lehdistötiedote   •   Huhti 18, 2016 13:15 EEST

Yhä useampi matkustaja pääsee nauttimaan Norwegianin kanta-asiakasohjelman, Norwegian Reward, tarjoamista eduista. Yhtiön kanta-asiakasohjelmassa on yli neljä miljoonaa jäsentä. Jäsenmäärä kasvaa joka vuosi noin 750 000 uudella jäsenellä. Se vastaa 2 000 uutta asiakasta joka päivä.

Norwegian Reward on yksi maailman avokätisimmistä lentomatkustajien bonusohjelmista, jonka jäsenmäärä on noussut jo neljään miljoonaan. Yli 300 000 näistä on suomalaisia jäseniä. Myös kansainvälisten jäsenten määrä on suuri.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että neljä miljoonaa matkustajaa on liittynyt Norwegian Reward -ohjelmaan. Kasvu on ollut suurta uusilla markkinoilla, erityisesti Englannissa ja Espanjassa. Bonusohjelma kasvaa noin 750 000 jäsenellä joka vuosi, mikä vastaa 2 000 uutta jäsentä joka päivä. Asiakasuskollisuus on meille tärkeää ja teemme parhaamme, jotta asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen tuotteen alhaisimmalla mahdollisella hinnalla, sanoo Norwegian Reward -ohjelman päällikkö Brede Huser.

Vuonna 2015 Norwegian Reward -ohjelmaan tehtiin suuri panostus, jotta bonusohjelma on entistäkin joustavampi jäsenille. Joka kerta, kun Norwegian Reward -jäsen lentää, varaa hotellin tai vuokraa auton valikoitujen yhteistyökumppanien kautta, ansaitsee hän CashPoint-pisteitä. Pisteet voi käyttää lentovarausten maksuun ilman minkäänlaisia rajoituksia.

– Norwegian Reward mahdollistaa CashPoint-pisteiden ansaitsemisen riippumatta siitä, kuinka usein lentää. Matkustajat voivat käyttää keräämänsä CashPoint-pisteet koska tahansa, mihin tahansa tuotteisiimme ja CashPoint-pisteillä varauksen voi tehdä mille paikalle tahansa koneessa, kuten muutkin matkustajat. Tämä on täysin ainutlaatuista kaikkiin muihin asiakasuskollisuusohjelmiin verrattuna, jatkaa Huser.

Norwegian Reward
CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. Pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun.

Norwegian Reward -ohjelman voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja ansaita pisteitä kaikista luottokorttiostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös joukon muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista.

Tutustu Norwegian Reward -ohjelmaan: http://www.norwegian.com/fi/norwegian-reward-ohjelma/. Bonusohjelma on täysin maksuton.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja seitsemänneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2015 Norwegian kuljetti lähes 26 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vajaa neljä vuotta.

Norwegian on palkittu kolmena edeltävänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Viime vuonna Norwegian palkittiin myös maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa