Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward on saavuttanut viisi miljoonaa jäsentä

Lehdistötiedote   •   Joulu 19, 2016 14:03 EET

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on saavuttanut viiden miljoonan jäsenen rajapyykin. Norwegian Rewardin jäsenmäärä kasvaa yli 4 000 jäsenellä joka päivä ja se on nyt Pohjoismaiden suurin lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma.

Norwegian Reward on saanut yli miljoona jäsentä huhtikuusta 2016, mikä vastaa yli 4 000 jäsentä päivässä. Palkintojen kehittyminen on houkutellut uusia jäseniä erityisesti Suomessa, jossa jäseniä on jo yli 360 000. Norwegianin laajeneminen Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa on vaikuttanut siihen, että jäsenmäärä on kasvanut runsaasti myös näillä markkinoilla.

Norwegian Reward tuo säännöllisesti jäsenilleen uusia palkintoja ja uusia mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä. Kanta-asiakasohjelmalla on useita kansallisia ja kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, joiden palveluista ja tuotteista, kuten päivittäistavaroista, matkapuhelinliittymistä, sähköstä, laajakaistapalveluista ja yli 150 Reward eShopin nettikaupasta, voi ansaita CashPoint-pisteitä.

– Viiden miljoonan jäsenen saavuttaminen on merkkipaalu. Jatkamme ohjelman laajentamista ja esittelemme uusia yhteistyökumppaneita, jotta jäsenemme saavat entistä parempia mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä, sanoo Norwegian Reward -ohjelman päällikkö Brede Huser.

Yli puolet jäsenten ansaitsemista CashPoint-pisteistä tulee Norwegian Rewardin yhteistyökumppaneiden kautta. Pelkästään tänä vuonna jäsenet ovat ansainneet niin paljon CashPoint-pisteitä, että niillä voisi varata miljoona Norjan sisäistä lentoa.

Norwegian Reward
CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. CashPoint-pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun. Jäsenet, jotka matkustavat usein, saavat ylimääräisen palkinnon joka kuudennella lennolla; kaikkea ilmaisesta fast track -palvelusta ilmaiseen istumapaikkavaraukseen, korotettuihin CashPoint-pisteisiin tai ilmaiseen kirjattavaan matkatavaraan. Norwegian Reward -profiilin voi yhdistää Bank Norwegianin luottokorttiin. Kortti on maksuton ja sillä voi ansaita CashPoint-pisteitä yhden prosentin kaikista luottokorttiostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös joukon muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista.

Lue lisää Norwegian Reward -ohjelmasta: http://www.norwegian.com/fi/norwegian-reward-ohjelma/. Kanta-asiakasohjelma on täysin maksuton.

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Viestinnän yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja kuudenneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi noin 450 reittiä 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2016 Norwegian kuljetti lähes 30 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 120 lentokonetta, joiden keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian on palkittu arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä ja viimeisenä kahtena vuotena peräkkäin maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa